Csak szerintem szar ez a káromkodós magyar "rap"?
Figyelt kérdés
Úgy veszem észre hogy ez a Mr.Busta semmi mást nem csinál csak káromkodik és ugat mindenkinek pedig ugatásra még a kutyám is képes ma volt "szerencsém" hallani valami "fakkos" számukat a többi nagy arcú káromkodós bagázzsal és valahogy engem nem fog meg mert semmi mást nem halódtam csak "ba*dmeg így meg úgy" tényleg erre van igény a mai magyar "zenéknél"? és akik ilyent hallgatnak azok ha ezt elolvassák 100% hogy anyázni fognak és fel se tűnik nekik hogy az ilyen előadók miatt milyen le nézően fognak itt beszélni azokról akiknek például nem tetszik mert én csak annyit kérdeztem hogy csak szerintem szar és értelmetlen?2013. dec. 29. 13:09
11/33 A kérdező kommentje:
És az anyu/apu témát hagyd fogalmad sincs hogy éppen milyen pontot érintesz vele embereket.
2013. dec. 29. 15:42
12/33 A kérdező kommentje:
ponton*
2013. dec. 29. 15:42
13/33 anonim válasza:
Csak a kutyák meg a csövesek hallgatnak reppet... f0s..
14/33 anonim válasza:
Azért ésszel pofá*zzál már te nyomo*rult. Én se kritizálom a te csöves fas*ztuggya milyen zenédet te sznob puritán kur vaannya.
15/33 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommentelöt azért rendesen minősíti hogy káromkodós magyar rapet hallgat! Fel se tűnik nekik milyen primitívek.
2013. dec. 30. 16:17
16/33 anonim válasza:
Kérdező, te észnél vagy? Ebben a kérdésben már elhordták a rapet hallgatókat feka majmolónak, csövesnek, kutyának meg primitív gyökereknek úgy hogy senki nem is szidta őket de te csak azt veszed észre ha valaki visszaszól az ilyennek? Most őszintén, normális vagy?
17/33 A kérdező kommentje:
Yes
2013. dec. 30. 18:42
18/33 anonim válasza:
A büdös ku.rv.a any.ád csicska kérdező
19/33 A kérdező kommentje:
mondtam hogy ilyenek vagytok:D legalja zene legalja nép igaza volt a lommentelőknek.
2013. dec. 30. 20:03
20/33 anonim válasza:
Na bumm! Legfeljebb lebuktunk:D Igen, mi tényleg ilyenek vagyunk tehát ismét a ku*va an.y.ád kis b.u.zi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!