A Harry Potterben Ron párszaszájú?
Te se nem olvastad alaposan, vagy nézted figyelmesen a 7. részt ugye?
A könyvben azt mondja Ron hogy emlékezett rá hogy Harry hogy nyitotta ki még régebben és ugyan azt leutánozta.
Ron nem párszaszájú, azt kiderült volna a könyvből vagy Rowling elmondta volna.
Nem hiába került a könyvbe sőt még a filmbe is, hogy Harryt utánozta.
És nem emlékszik arra a szóra másodiktól, csak sokszor hallja így beszélni Harryt pl.álmában is
Na de itt az idézet, természetesen könyvből
– De hát hogy jutottatok be a Kamrába? – kérdezte Ronra emelve pillantását. – Ahhoz párszaszóul kell beszélni!
– Ron úgy beszélt! – suttogta Hermione. – Mutasd meg neki! Ron rémisztő, rekedt sziszegést hallatott.
– Valami ilyesmivel nyitottad ki a medált – magyarázta mentegetőzve. – Párszor neki kellett futnom, amíg összejött – vonta meg szerényen a vállát –, de végül is bejutottunk.
Dehogy volt párszaszájú!
Harry kimondta előtte a jelszót, amivel kinyitotta, Ron emlékezett a szóra, és elismételte. Mi olyan nehezen érthető ebben? :D
Én pölö sosem tanultam németül, de ki tudom mondani, hogy dankesön, mert már hallottam kimondva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!