A Harry Potter-ben mi alapján követik egymást a kviddics meccsek?
Figyelt kérdés
Úgy értem, van, amikor a griffendél a mardekárral játszik, vagy a hugrabuggal, stb... Ez mi alapján dől el?2013. dec. 15. 21:50
2/6 anonim válasza:
Az alapján hogy Rowling mit írt le a könyvébe.
3/6 anonim válasza:
Sztem csak hasraütés-szerűen, nem hiszem,h lenne benne logika, összesorsolják őket
4/6 Grielean válasza:
Szerintem van egy általános sorrend egy évad kviddicsmeccsein belül. Hisz a nyitómeccs minden évben a Griffendél vs. Mardekár mérkőzés volt (kivéve a 3. részt, amikor is Malfoy sérülésére hivatkozva cseréltek a Hugrabuggal), a második a Griffendél-Hugrabug, a harmadik a Griffendél-Hollóhát. Már ami a Griffendéles meccseket illeti, de nyilván a többi csapat is meghatározott időpontokban játszott egymással.
Hogy ez a sorrend mikor került kiosztásra, arról nincs a könyvekben infó, de minden évben ugyanabban a meghatározott sorrendben zajlanak a kviddicsmeccsek.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Grielean, én is ilyesmire gondoltam, csak nem tudtam eldönteni, van-e valami rendszere, vagy nincs.
2013. dec. 17. 12:04
6/6 anonim válasza:
Mindenki mindenki ellen, de csak egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!