Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok a tanáromba?

Szerelmes vagyok a tanáromba?

Figyelt kérdés
Van egy új tanárunk a suliban, aki fiatal és nagyon helyes. Nem tudom, hogy mi van velem, vagy pontosan 'mit is érzek iránta'.. de tetszik, és mostanában mindig rá gondolok, róla ábrándozok, mindig őt figyelem, szeretek vele beszélgetni. (a legcinkebb, hogy általában mindig elpirulok mikor beszélgetünk) Ez az utolsó évem ebben a suliban, most fogok ballagni és félek, hogyha elmegyek másik suliba nem tudom majd őt elfelejteni és hogy mély nyomot hagy bennem. Próbálom elfelejteni meg minden, de amikor meglátom, megint álmodozok róla egy sort. Legfőképpen attól félek, hogy mély nyomot hagy bennem és majd nagyon nehezen tudom elfelejteni. 14/L

2013. dec. 23. 18:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez most miért baj?

Kevesebbet dumálj vele és akkormajd nem fog

olyan mély nyomot hagyni

2013. dec. 23. 18:43
 2/2 anonim ***** válasza:

ne ábrándozz róla!

az agy nem tud különbséget tenni fantáziakép és valóság között.. vagyis ha elképzeled, hogy ellovagoltok a naplementébe, akkor valóságos reakció lesz részedről a szimpátia, mintha tényleg megtörtént volna

kezdj el olyan ábrándokat gyártani, hogy megsért téged, veszekedtek egy nagyot és otthagyod a pppfenébe, és akkor meg lesz oldva a dolog:)

2013. dec. 23. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!