Miért rúgták ki joey jordison-t a Slipknotból?
épp tegnap olvastam véletlenül róla, de én nem azt hogy eltávolították, hanem az énekes beszélt róla, hogy nem tudják a rajongók, mennyi minden zajlik a színfalak mögött, és hogy nem mondhat erről semmit sem
Egyébként korábban azt nyilatkozta joey hogy már rengeteget számot írt, és mivel a többiek halogatták a dolgot, ő egyszer azt mondta hogy a slipknot továbbmegy, akár coreyval, akár corey nélkül (mivel ő mondta hogy abban sem biztos hogy lesz még slipknot, a basszeros halála után).
Joey alapító tag is volt, szerintem lehet hogy valami más va na háttérben. Remélem nem valami betegség vagy drog.
Sztem, mivel Joey állandóan elmondja, hogy mennyire imádja a Slipknotot, és ez az egyik legfontosabb dolog az életében ezért sztem ez olyan "közbelépés".
Gondolom Joey sokat cuccozik és Corey-ék megmondták, h amíg nem hozod rendbe magad addig szevasz. Nem igazán tudok mást elképzelni.
Mondjuk az utóbbi években a koncerteken nem igazán látszott volna, h szeretné amit csinál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!