Tudok így karikát az orromba rakni?
Figyelt kérdés
Hello! Tegnap volt három hete, hogy egy sima fém színű gömb végű piercinget rakattam az orromba. Csak én attól félek , hogy nagyon fölül szúrták és így nem tudok berakni karikát a későbbiekben. Az lenne a kérdésem, hogy van e okom félni vagy tök mindegy, hogy mennyire fölülre rakták? Raknék fel képet, csak nem igazán tudom, hogy kell ide feltenni, szóval azért bocsánat.:D A válaszokat pedig előre is köszönöm. Kellemes ünnepeket! :)))2013. dec. 20. 23:46
1/3 anonim válasza:
A véleményem szerint gyorsan cseréld le a vas karikát az orrodból mert kilopják belőle.
2/3 anonim válasza:
képpel könnyebb lenne, de szerintem nem lesz gond!
3/3 anonim válasza:
Ha kell segítek, nekem amúgysem fáj, tehát simán megkarikázlak, utána meg még nitt- szögekkel is tudok dekorálni ha érdekel! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!