Merjek-e csináltatni karikát az orromba?
Figyelt kérdés
Nem az orrsövénybe,hanem oldalra. Elég gyakran járok punk,rock koncertekre,és attól félek,hogy pogoban kiszakítják vagy valami. Megmerjem csináltatni ?2011. máj. 18. 21:27
1/8 anonim válasza:
Óóóó, igeeeen, az a jó kis Subscribe koncert, ahol kiszakították a fülporcból a piercingemet...
Meggondolandó, de tényleg. Ha nagyon tudsz rá vigyázni, és nem a pogó közepén vagy, talán. De szerintem megvagy nélküle, nem létfeltétel, lehet, nem is állna jól. És biztonságosabb nélküle. :)
2/8 anonim válasza:
Most pontozzál le nyugodtan, de szerintem attól még, hogy másnak elment az esze, attól még neked nem kell követned. Fesd a hajad, ha valami extrémet szeretnél, vagy öltözködj kirívóan, de ezt inkább ne, nem láttam még olyat akinek ez jól állt volna, azonkívül, hogy szerintem nem is túlzottan normális egy dolog.
3/8 A kérdező kommentje:
Telibefosom a divatot,nem követek mást,nem ismerek olyat,akinek ilyen lenne,nekem tetszik :) eleg extrem az eddigi öltözködés,tarajam van,nemdiscos,punk vagyok.Szoval nem divatbol kell :)
2011. máj. 18. 22:39
4/8 anonim válasza:
Szerintem csináltasd meg, nagyon állat:) Nekem már lassan 5éve van, és nagyon szeretem. Mondjuk koncerteken kimondottan pogózni nem szoktam, de általában bent vagyok az első sorokban, és még soha nem volt belőle baj. Arról nem beszélve, hogy nem olyan kommersz, mint a többi piercing-fajta. Szóval hajrá. Sulidban mennyire engedékenyek? 23/L
5/8 A kérdező kommentje:
leszarom ha kidobnak :D
2011. máj. 19. 13:41
6/8 anonim válasza:
csináltass!!! de ez már nem lázadás csak egy lehetőség
én csipem az ilyen bigyókat a lányokon amíg nem tágításról van szó, és addig ha nem teszik neki mégse max ki is veheti
>>>-> piercing rulez <-<<<
az intim piercing a legjobb
de csak megbízható normális helyen csináltasd!!!
7/8 anonim válasza:
ja és több ember ujjá tépi le valami azért mert karika gyűrűt viselt mint ahány piercinges baleset volt
8/8 anonim válasza:
Egyet értek az utolsóval. A pierceng-ellenesek minden sz@rt kitalálnak, hogy meggyőzzék a másikat, miért nem jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!