Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy kérdezzem meg, hogy ne...

Hogy kérdezzem meg, hogy ne legyen egyértelmű, feltűnő?

Figyelt kérdés

Szóval beszélgettünk a anyukámmal és apukámmal.Mondta apum,hogy ha tesóm itthon lesz hétvégén - Pesten van koliba,az egyetem miatt - akkor próbáljam megtudni,hogy mi az amire most szüksége lenne,vagy aminek örülne.

Nos,azt hiszem én az ilyenekben nem vagyok a legjobb,arról nem is beszélve,hogy ilyenkor csak a Karácsonyra készülünk(nincs szülinap,névnap),tehát szerintem úgy is sejtené,hogy miért kérdezem...

Szerintetek,hogy kérdezzek rá?Hogy puhatolózzak?

14,5/L ( a nővérem pedig 18/L)

2009. nov. 25. 17:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Pl.Vegyél magadnak valami kis olcsó kütyüt,vagy valamit.Esetleg készíts családfüzetet,és kérd meg tesód,hogy írjon bele.Írd le a családfüzetbe a tesód részére hogy Mire vágysz? Mit szeretnél magadnak tudni? Vagy ilyesmi.Csak semmi idegeskedés.:D Vagy egyszerűn kezdj bele egy hosszabb beszélgetésbe,és majd tereld valahogy észrevétlenül erre a mit kér témára:D
2009. nov. 25. 17:25
 2/2 A kérdező kommentje:

az nem rossz ötlet:)

Hiszen úgy is szeretnék vele beszélni,mert megbeszéltük,hogy közösen veszünk ajándékot a szüleinknek,de konkrétan még nem beszéltünk róla.S akkor ha beszélgetünk először erre a "mit is vegyünk" témára terelem a szót,utána pedig,hogy ő mire vágyik:)

köszi a választ!

2009. nov. 25. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!