Mit kezdjek az életemmel?
Ne akarj "menő" csaj lenni. Ezek csak divatpatkányok, felületes személyiséggel.
Ha nem tetszel a srácnak, törődj bele. Van még sok másik a világban, majd megtalálod azt akinek úgy tetszel ahogy vagy.
Addig meg, tanulj, szórakozz haverokkal, szerezz igazi barátot.
Mindig tűzz ki magad elé célokat!
Először rövidtávra pl egy napra
Pl azt hogy szabadidődben elmész kicsit futni.
Vagy,kezdj el valamit gyűjteni
HOSSZÚtávra pl hogy megnezed hova akarsz továbbtanulni és ehhez mien átlag kell...stb :)
Köszönöm a válaszokat!:))
A továbbtanuláson már gondolkoztam tanultam is rá és még most is tanulgatok bár már szinte az egészet tudom:D hát talán ez is lehet cél hogy hajtok a bekerülésre.A rövid távú célokon már gondolkoztam csak nem nagyon tudom mit lehetne kitűzni:/
A srác miatt meg ne aggódjatok már amikor ránézek inkább felfordul a gyomrom a 'lepkék' helyett nem értem hogy lehettem vak hpgy egy ilyen egoista baromba szerettem bele:D csak talán az volt jó akkor hogy mikor felkeltem boldog voltam hogy láthatom és reggelente ugrottam ki az ágyból most meg úgy érzem értelmetlen felkelni és suliba menni.De ezért lesznek jó azok a napi célok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!