Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meddig bír az ember?

Reménytelenség kérdése:

Meddig bír az ember?

Figyelt kérdés
Sokat megéltem...ezek nagy szavak, de tényleg így van...és most is kemény minden...mindig felálltam, bármikor eltapostak..de eljön az ember életébe az a pillanat, hogy már nem képes semerre sem menni...az egyetlen cérnaszál a gyermekem, de...ha nem lenne, feladnám...vagy így is?

2013. dec. 18. 12:42
 1/2 anonim ***** válasza:
A bánat szőnyegén csak az állhat, aki látott szépet és csúnyát is mégis élete során ember maradt a talpán. A tűrőképesség emberfüggő. Egy esendő, érzékeny lélek, akinek tüske a szívébe minden rossz szó,könnyebben támaszkodik másra ezálltal igen sokat csalódik bizonyára hamarabb feladja a harcot. Ellenben vele a harcias jellem próbál kiállni az igazáért, önmagáért és másokért. Èn is sokat szenvedtem màr pedig még fel sem nőttem, de arra rájöttem, kell egy cél. Számomra a boldogság. Igen boldog akarok lenni, hogy élek. Vigyázzon, csak olyan valakibe/valamibe kapaszkodjon, ami biztos, nem olyan, akàr a kártyavár. Bizalom kell mindenhez, tudja az élet nem mindig áll biztos talpakon.
2013. dec. 25. 23:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon Drága vagy...s kívánom, hogy rálépjél arra a boldog útra, amit olyan nagyon szeretnél :)
2013. dec. 26. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!