Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szeretitek gáspár beát?

Szeretitek gáspár beát?

Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 13:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34%
nem.az egy élősködő r.ibanc
2009. nov. 25. 15:02
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
Én sem szeretem. Kukkolásból ismerjük, jóformán annyit látunk belőle, hogyan szapulja a férjét. Ha ez nekik számítana, akkor kisangyalba menne át a felvételek idején. Nem ez a cél.
2009. nov. 25. 15:06
 13/17 anonim válasza:
69%

én csipem, a Győzike a lába nyomába sem érhet, az meg h előre megmondták neki h miként kell viselkednie h az embereket hétről -hétre a tv elé ültesse, nekem semmi kifogásom.

Ami zavar benne az h nem tanítja normálisan viselkedni egyik gyermekét sem, és ez egy nőre nézve nagyon gáz.

2009. nov. 25. 15:24
 14/17 anonim válasza:
59%

Dögöljön meg.

Tehát nem.

De hülye az is aki a műsorok nézettségét növeli...

2009. nov. 25. 15:24
 15/17 anonim ***** válasza:
73%
a gyerekeit nem neveli: a kisebb 5 évesen is cumizott, a nagyobb nem tiszteli a szüleit (miért is tenné?). maga bejja egy pénzéhes k/rva, mindig panaszkodik, hogy neki még 10e ft sincs a pénztárcájában, közben meg 100e-ért vásárolgat butikokban, persze a pénzért nem tenne semmit, hiszen nem dolgozik, egésznap otthon van a gyerekekkel, akiket nem nevel, a takarítást sem egyedül csinálja...
2009. nov. 26. 11:29
 16/17 anonim ***** válasza:
89%
Tolnám mint a lopott biciklit.
2010. márc. 2. 18:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem mert lány vok XDD
2010. márc. 2. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!