Szeretitek gáspár beát?
Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 13:41
12/17 anonim válasza:
Én sem szeretem. Kukkolásból ismerjük, jóformán annyit látunk belőle, hogyan szapulja a férjét. Ha ez nekik számítana, akkor kisangyalba menne át a felvételek idején. Nem ez a cél.
13/17 anonim válasza:
én csipem, a Győzike a lába nyomába sem érhet, az meg h előre megmondták neki h miként kell viselkednie h az embereket hétről -hétre a tv elé ültesse, nekem semmi kifogásom.
Ami zavar benne az h nem tanítja normálisan viselkedni egyik gyermekét sem, és ez egy nőre nézve nagyon gáz.
14/17 anonim válasza:
Dögöljön meg.
Tehát nem.
De hülye az is aki a műsorok nézettségét növeli...
15/17 anonim válasza:
a gyerekeit nem neveli: a kisebb 5 évesen is cumizott, a nagyobb nem tiszteli a szüleit (miért is tenné?). maga bejja egy pénzéhes k/rva, mindig panaszkodik, hogy neki még 10e ft sincs a pénztárcájában, közben meg 100e-ért vásárolgat butikokban, persze a pénzért nem tenne semmit, hiszen nem dolgozik, egésznap otthon van a gyerekekkel, akiket nem nevel, a takarítást sem egyedül csinálja...
16/17 anonim válasza:
Tolnám mint a lopott biciklit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!