Hogy van a Barátok közt Fekete család szála valójáában?
Mármint, azt tudom, hogy Ki, Kinek a Kije, csak picit összekuszált számomra, az, hogy mindenki Fekete, kivéve, Orsit, és Noémit! Orsi nővére, anyja is fekete, és annó amikor fent volt Tünde (Orsi nővére, Szabi anyja), akkor az volt, hogy meghaltak szegény szüleik, és most ott van Bözsi mama! Ráadásul, akkor úgy volt, hogy Szabinak nincs tesója, erre ott van Aliz, sőt Luca is! De már az is fura, hogy a két tesó is külön vezeték néven van, és elvileg édestesók!
Erre tud valaki valami ésszerű magyarázatot? Tudom, nem életbe vágó, de egyre jobban érdekelne! Ha tud valaki valamilyen magyarázatot, vagy ésszerű tippje van, kérem írja meg, előre is köszi!
Ez tényleg érdekes... FŐLEG h hogy lehet Orsi Ferenczi??!!
Mert ugye nem lehet az előző férje nevén, hisz a lánya meg Temesvári Noémi...
Azt úgy tudom, hogy Tünde Fekete, de Orsi Ferenczy, és ha jól emlékszem Bözsi mama is Feketéné!
Leegyszerűsítve, úgy tudom, hogy mindenki Fekete (Bözsi mama, Tünde, Szabi, Luca, Aliz), csak Orsi, és a lánya Noémi nem, és ezt nem értem, hogy hogy is van ez?
Az még oké, hogy ha Aliz Fekete, hogy épp Luca is, meg hogy Szabi, mert tesók, de nem értem, hogy ha édestestvérek, hogy lehet így Orsiéknál? Vagy én nem jól tudom? Ennyire belekavarodtam én is?
A Bözsi mama egyáltalán nem hárpia!!!
Luca
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!