Jól döntöttem? (részletek lent)
Én most 6.-os vagyok. Jövőre pár barátnőm (sajna) elmegy egy, olyan suliba, ami 6 osztályos suli, vagyis 7-től 12. osztályig van.(Suli neve: Gödöllői református líceum, honlapja: grl.hu.) Tavaly úgy volt én is megyek, de mégis meggondoltam magam. Szerintetek jól döntöttem? Miért jó egy ilyen suli és miért rossz? Jobban megéri ilyenbe járni, mint rendes középiskolába?
Sokat gondolkoztam és néha bántam is, hogy nem jelentkeztem (mert idén kellett jelentkezni, felkészítőre járni...). Sokszor elbizonytalanodtam. Segítsetek kiigazodni! Ti melyiket választottátok/választanátok?
Nekem is nagyon sok ismerősöm ment általános után ugyanabba a suliba, én meg messzire egy másik, informatikai középsuliba. Szívesen mentem volna én is utánuk, de... hát, engem nem vonzott a fodrászat, mint őket.
Ez sajnos így van mindenhol, én az új sulimban szereztem az előzőeknél ezerszer jobb barátokat. Inkább az mnotiváljon, melyik irányba akarsz tovább tanulni. informatika? Akkor menj afelé. Gazdasági? Akkor hajrá. Ha nagyon-nagyon jó barátnők, úgysem veszted el őket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!