Folytatná Leiner Laura a SzJG-t?
Mintha 10 kerdessel ezelott egy az egyben elhangzott volna ez a kerdes....
komolyan mindom, el fogom olvasni ezt a szart, hogy megtudjam, hogyan lehet rablancra cerni emberi elmeket...
NEM!
Mivel a könyv már nem a suliról szólna (ahogy a címe is mutatja)
A sok Szejger nem is tudja, hogy miről szól a könyv.
Mert a folytatás esetleg egy másik osztályról szólna, de csak ESETLEG.
Reniről meg Cortezről szóló tovább történet meg már nem a Szent Johannáról szólna, könyörgöm.
Laure (Reni) nem véletlenül írt az utolsó sorokban az iskoláról. ezzel is akarta hangsúlyozni, hogy a könyv nem Reniről és Cortezről szólt.
Az SZJG nem folytatja...a végén hangsulyózta! Viszont megirta A BÁBELT amit ajánlok kezedbe!:)
És egy új könyvet is irt aminek a cimét még nem tudjuk DE nem sokára elárulja!!(: (szerintem az is FANTASZTIKUS lesz!!)
utolsónak!
Laura már sok regényt írt... de nem szeretné, ha az egészet egyszere kiadatnák, ezért minden félévben egy könyve jelenik meg
szerintem inkább a bábelt folytathatná :) mndjuk ,h milyen újra a bábelen .. vagy majd ki találná :)
,de írhatna valami hasonlót !
, valahonnan hallottam ,h a szjg-ből filmet akarnak csinálni NEM állaok útjukba :)!!
Az már nem SZJG lenne :)
De a fantáziádtól függ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!