Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek, hogy öltözzek be...

Szerintetek, hogy öltözzek be Kingának A Szent Johanna gimiből?

Figyelt kérdés
Annyit kérnék, hogy lécci írjátok le, hogy szerintetek milyen ruhát vegyek fel és, hogy sminkeljem ki magam. A frizura nem kell XD. Köszi

#könyv #smink #sminkelés #Kinga #Szent Johanna Gimi #Leiner Laura #SzJG #szórakozás-olvasás #Ölötözködés
2013. okt. 21. 15:44
 1/7 anonim válasza:
100%

Szerintem vegyél fel csizmát.(barnát,fehéret,bordót,stb.)De ilyen árnyalatú szineket.Hasonló színvilágú farmert,blúzt,vagy inget(de olyat,hogy roppant előkelő legyen.Felülre egy pulcsit,vagy egy blézert.Esetleg karperec,vagy valami csinos nyaklánc,de nem kell túlzásba vinni.:)

A smink legyen szolid,egy épphogy csak látszó szemspirál,szájfény és alapozó.Esetleg natúr(a bőrödtől csak néány árnyalatban eltérő) szemfesték.

2013. okt. 21. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Igen, az előző tényleg jó, csak hozzá azt, hogy jó szorosan is gumizd fel a hajad.
2013. okt. 22. 14:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2013. okt. 23. 09:11
 4/7 anonim válasza:

Szerintem alapozó nem kell!szájfény és szemspirál.Ha inget veszel fel,semmi képpen sem kockás vagy csíkos,csakis egyszínűt! Szerintem vegyél fel egy farmert,de ne egy sokásos kéket,hanem mondjuk egy bordót,és ne legyen hozzás színes öv. Max.egy fekete vékony.A blézert ajánlom inkább!!!A hajadat magasra fogd fel egy közepesen vastag fekete hajgumival.szerintem ha bakancsot veszel fe,akkor ne egy túl vastag talpút,és ne egy hosszúszárút,de legyen bordó,a blézer meg ilyen krém színű!De én inkább egy ilyet javasolnék!! Csak stílusban: [link] az arany színű körömcipő!

Hajrá!!

2013. okt. 23. 16:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Alapozó helyett használj korrektort
2013. okt. 23. 22:08
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi
2013. okt. 25. 17:45
 7/7 anonim válasza:
Szerintem írd be a Google.hu kèpekbe h szent johanna gimi Kinga ès kidobja h nèz ki
2013. okt. 29. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!