Az alábbi hogy lehet, csak véletlen?
A helyzet az, hogy a Google Térképnek köszönhetően, körülnézem egy barátoméknál. A Barátom, izraelita családból származik és nagyon szokta hangoztatni, de a lényeg hogy a kapujuk előtti egyik szép autónak a rendszáma, nem tudom, ez nem vicc,
"JEV-..." volt. Tudom, igazából w-vel jelentené helyesen azt, de kajak ez volt a rendszáma.
Egyszer, egyik fórumon, tavaly vagy mikor, olvastam, hogy a nagyon elit zsidó családoknak a rendszáma is alapból "JEW" szó szerint ezt olvastam és még a fejemet is fogtam hogy mennyi faxságot irkálnak ezek ki.. de most majd kiesett a szemem, az a rendszámuk kajak. :o
megerősítette amúgy.
egyébként, rájöttem, lehet véletlen is, mert úgy jönnek a rendszámok.. a mi autónknak "JMR" úgyhogy igaz, véletlenek lehetnek bármikor.
Ha meg, ők kérték a rendszámot akkor sincs gond, mindenkinek a magánügye hogy mit gondol a világról stb.
Csak tudjátok hogy van ez.. hirtelen megdöbbentem és kiírtam gyorsan kérdésnek :)
Nem tudom hol laksz fiam, vagy milyen forumokat olvasol, de nincs olyan epelmeju zsido aki " Jew " rendszammal jarkal a vilagban.
Plane ott nalatok Magyarorszagon.
Ekkora marhasagot is regen olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!