Meg kaptátok a szurit H1N1?
Én ma kaptam nem fájt a szuri
csak most kicsit fáj a fejem:)
pedig mindenkinek ingyen jár
:O:S
akkor ugy látszik hogy nem
Én tegnap kaptam be, de szerintem valami ideget talált vagy nem tudom, de alig bírom felemelni a jobb karom. Kaptam egy sima influenza ellenit a bal karomba és a h1n1-et a jobba. A bal karomban meg sem érzem, de a jobbot eléggé megviselte:S
19/L
Nem kaptam meg, nem is kérek belőle.
21/L
Én négy hete kaptam meg és voilá, még élek :) még gyógyultam is tőle, mert pont valami influenzaszerű betegségem volt egy hete, mikor kaptam (de mivel lázam nem volt, beadhatták).
Én álmos voltam tőle meg kicsit szédelegtem, de ez tök természetes minden injekciónál (h1n1 mellé még fél éven át kaptam a 3 HPVt is, amúgy mindegyikért fizettünk). Dőlj le pihenni, ha fáj a karod, borogasd be, de semmi baj nem lehet tőle. Legalább nem leszel utána erős vírusos és nem fogsz meghalni vérzéses tüdőgyusziban vagy hasonló szövődményben.
Sulinkban amúgy pont ma adták az ingyenes verziót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!