Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meg kaptátok a szurit H1N1?

Meg kaptátok a szurit H1N1?

Figyelt kérdés

Én ma kaptam nem fájt a szuri

csak most kicsit fáj a fejem:)

2009. nov. 24. 14:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem jár, de fizetni nem fogok érte.
2009. nov. 24. 14:04
 2/16 anonim ***** válasza:
én is ma kaptam meg. és egyáltalán nem fájt :D
2009. nov. 24. 14:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
nem oltattam be magam
2009. nov. 24. 14:21
 4/16 A kérdező kommentje:

pedig mindenkinek ingyen jár

:O:S

akkor ugy látszik hogy nem

2009. nov. 24. 14:25
 5/16 anonim ***** válasza:

Én tegnap kaptam be, de szerintem valami ideget talált vagy nem tudom, de alig bírom felemelni a jobb karom. Kaptam egy sima influenza ellenit a bal karomba és a h1n1-et a jobba. A bal karomban meg sem érzem, de a jobbot eléggé megviselte:S

19/L

2009. nov. 24. 15:24
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem kaptam meg, nem is kérek belőle.

21/L

2009. nov. 24. 16:09
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még ma adták volna, csak idő közben náthás lettem és így csak a jövőhéten adják! Am most tudtam meg h amit beadnak az idegméreg, mert 25ezerszer annyi higanyt tartalmaz, mint amennyit naponta étel, vagy ital formájában beviszünk a szervezetünkbe! Hát remélem nem fognak legyilkolni minket és nem egy mesterséges szelekció ez az egész, mert különben tuti halálbüntetés vár azokra, akik engedélyeztették, és kifejlesztették a cuccost!
2009. nov. 24. 16:10
 8/16 anonim ***** válasza:
2 hete kaptam meg, utána való kap kicsit fájt a karom, de mostanra kutya bajom.
2009. nov. 24. 16:19
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kaptam meg, mert nem kértem.
2009. nov. 24. 16:36
 10/16 anonim ***** válasza:

Én négy hete kaptam meg és voilá, még élek :) még gyógyultam is tőle, mert pont valami influenzaszerű betegségem volt egy hete, mikor kaptam (de mivel lázam nem volt, beadhatták).

Én álmos voltam tőle meg kicsit szédelegtem, de ez tök természetes minden injekciónál (h1n1 mellé még fél éven át kaptam a 3 HPVt is, amúgy mindegyikért fizettünk). Dőlj le pihenni, ha fáj a karod, borogasd be, de semmi baj nem lehet tőle. Legalább nem leszel utána erős vírusos és nem fogsz meghalni vérzéses tüdőgyusziban vagy hasonló szövődményben.

Sulinkban amúgy pont ma adták az ingyenes verziót.

2009. nov. 24. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!