SOS! Rosszul sikerült tejberizst (kemény mint a kő) öntöttetek már wc-be?
Figyelt kérdés
Nekem sikerült sajnos, tudom nagy fejetlenség volt, de szerintetek lehet belőle valami baj?
Pontosabban az történt, hogy egy tányérral beleöntöttem a wc-be, lehúztam, kicsit feljött a víz, majd többszöri próbálkozásra normálisan le lehetett húzni a wc-t.
Megnyugodhatok, vagy ebből még lehet később baj?
Azért izgat ennyire, mert nem a saját házam...
2013. dec. 13. 21:46
1/6 anonim válasza:
Max annyi, hogy a tejben lévő laktóz, reagál majd a főtt rizzsel, ami víz hatására megduzzad, tehát beledagadhat, a lefolyó csőbe, amit szét is repeszthet! :(
2/6 A kérdező kommentje:
jaj bocsánat, nem rízs, hanem GRÍZ !! ez ugye változtat valamin a válaszodban, mert nagyon nagyon nagyon megijedtem most :( :(
2013. dec. 13. 21:58
3/6 anonim válasza:
Hú a griz az teljesen más, az nem csak a csöveket hanem az egész világegyetemet szétrepeszti...
4/6 A kérdező kommentje:
Most nem tudom miért kell viccelődnötök, a gyereketeknek is így válaszoltok valamire vagy nincs is? Mert akkor talán értem, de köszönöm, akkor nem kérek tőletek választ... Érdemes lenne a Gyakorikérdések címszó alatt elolvasni azt a kis szöveget is...
2013. dec. 13. 22:03
5/6 anonim válasza:
Jó akkor most viccen kívül, nem lesz semmi gond, mert a lehúzott krokodilok már megették, nyugi van! xD
6/6 anonim válasza:
ha itt nem kaptal valami ertelmes valaszt, en megprobalnam a facebookot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!