Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miben tudom vinni az A3-as...

Miben tudom vinni az A3-as rajzlapokat?

Figyelt kérdés
Általános iskolás vagyok,és Iparművészeti iskolába szeretnék menni,de ugye oda rajzokat is kell vinni.És hát nekem majd valszeg buszoznom kell,és nem akarok mindenkit fellökni a nagy A3-as mappával.Először összehajtottam,úgy vittem be a rajztanárhoz a rajzot,lecseszett,hogy így nem jó,mondta,hogy "hengerezzem" össze,úgy tettem,másnap összehengereztem és úgy raktam a táskámba,elővettem,és ezért is lecseszett,hogy ez milyen saláta!!!-.-"Elegem van ebből a tanárból,semmi sem jó neki,de most nem ez a lényeg,hanem az,hogy hogyan tudnák neki megfelelni?Miben tudnám vinni,hogy ne legyen "saláta"?De ha ez az egyetlen módja,akkor mappába viszem...:S:(
2009. nov. 23. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudsz venni hengert, általában műanyagból készül, abban a nagyobb méretű lapokat is összetekerve biztonságosan tudod szállitani. Hogy pontosan hol, azt nem tudom megmondani, nálunk láttam már irodaszer és hasonló helyeken, épitészek (iskolások) is abban hordják a rajzaikat, valaki biztosan meg tudja mondani, hogy hol vehetnél.
2009. nov. 23. 21:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha összehengerezve akarod vinni, akkor tudsz venni henger alakú "mappát". Olyan, mint amibe az építészmérnökök szokták hordozni a tervrajzokat. V. én pl. egyetemen a gépészmérnök hallgatóknál láttam ilyet. Gondolom, papír- írószer boltban lehet ilyet kapni.
2009. nov. 23. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Találtam neked képet. Hivatalosan okmánytartónak hívják.

[link]

2009. nov. 23. 21:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!De ez belefér egy oldaltáskába?
2009. nov. 23. 22:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja és hogy egy okmánytartóba mennyi rajz fér el?
2009. nov. 23. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!