Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Írtok blogot? Miért? Vagy...

Írtok blogot? Miért? Vagy miért nem?

Figyelt kérdés

Ha írtok blogot akkor miért írod? Szereted kibeszélni magadból de nincs kinek? Vagy miért?

Azért kérdezem mert erről kell esszét írnom és már kész van de lehet hogy még kellene bele más érvelése is.

Meg is mutathatod hogy melyiket írod. Én ma kezdtem el.

Ha a kérdés hirdetésnek vagy ilyesminek számít akkor kérlek jelentsétek!

2009. nov. 23. 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Én azért nrm írok blogot, mert nem szeretném az "egész világ" tudtára adni pédául az érzéseimet... Maradok a napló írásnál, akár milyen "régies". :)
2009. nov. 23. 20:45
 2/8 anonim ***** válasza:

*nem

*például

bocsánat, siettem

2009. nov. 23. 20:45
 3/8 A kérdező kommentje:

Hmm... Én névtelenül írom és még a koromat sem árulom el (végül is behatárolható mivel mondtam hogy gimis vagyok.)

Senki nem tud róla így barátok, rokonok közül, hogy őszinte legyek szégyellném magam. Pedig nagy álmom hogy író legyek...

Köszönöm a válaszodat!

2009. nov. 23. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is vezetek, de kínosan ügyelek arra, hogy konkrét neveket, eseményeket ne említsek. Nem örülnék, ha valaki is rátalálna, főleg osztálytársaim, mivel nem nekik írom.

Persze a legszemélyesebb dolgaimat nem teregetem ki a publikum elé...

2009. nov. 24. 06:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Van egy blog amit imádok (barok.try.hu), és én magam is szeretnék belevágni hasonlóba, de még nincs elég anyagom hozzá.
2009. nov. 25. 05:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, néha közzéteszek zenéket ingyen, és néha bebiggyesztek pár általam felfedezett frenetikus CC zenészt.
2009. nov. 25. 06:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. nov. 26. 15:50
 8/8 anonim ***** válasza:

én azért írok, hogy kiönthessem a lelkem névtelenül, valamint... mindig is nagyon szerettem naplót írni

[link]

*esfC*

2010. febr. 2. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!