Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi az élet értelme?

Mi az élet értelme?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 16:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
az életünk értelmét magunknak kell megtalálnunk.Én már teljes mértékben értem a létezésem okát.Megtaláltam a csodát az életben.tovább és többet látok mint a többi ember, valamim mindig lesz, amire szükségem van és mégse leszek már igazán boldog.mindenem megvan és nincs semmim.egy célom van, ha az nem teljesül akkor meghalok, mert további létezésemnek nem lesz több oka.sose leszek igazán boldog és valahogy ez megnyugtat.szóval én csak azt mondom, ha megtalálod önmagad, megtalálod életed értelmét is.
2009. nov. 23. 17:26
 12/14 anonim ***** válasza:
élet értelme-->boldogság... az emberiség értelme-->nem tudom :) keresztény vagyok,szóval hiszek Istenben de nem tudom miért teremtette az embert,mert az nem válasz,hogy csak azért ,hogy a föld ne legyen üres... :)
2009. nov. 23. 18:37
 13/14 anonim válasza:
42
2010. jún. 8. 10:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Hogy visszaállítsuk a szeretetteljes ,bensőséges kapcsolatunkat Istennel ! :-) Love
2010. szept. 2. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!