Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mi az élet értelme?

Szerintetek mi az élet értelme?

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az élet értelmét nem igazán lehet megfogalmazni. Azt akkor tudod meg, ha már azt érzed hogy most vagy elégedett az életeddel, amikor már kiteljesedsz. Én már tudom mi az. Van egy csodálatos férjem, egy gyönyörű és okos kislányom. Nem kell más.
2011. febr. 4. 16:12
 2/7 anonim ***** válasza:
az, hogy annyi disznósonkát egyek, hogy beledögöljek.
2011. febr. 4. 16:13
 3/7 Cory Rose ***** válasza:
Az életnek nincs egy konkrét értelme. Mindenkinek más, majd rájössz, a tiednek mi.
2011. febr. 4. 16:20
 4/7 anonim ***** válasza:

ha úgy nézzük, hogy az emberi élet a születés halál közti állapotra van koncentrálva, akkor az előttem szólónak igaza van. ha kiterjesszük az emberi lét időtartamát, mert bármikor megtehetjük, akkor bizony változik a helyzet. és ekkor az értelme az lesz, hogy az egésznek(komplettül minden) élünk teljes értelmünkből(amit persze meg kell tanulni), mivel csak ekkor létezhetünk korlátok nélkül, s így kihasználhatva a világot teljes egészében.

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. febr. 4. 16:48
 5/7 laus-belsz válasza:
Az élet???? hmm Nem vettem azt észre hogy lett benne valami igazán jó. Ha bekapcsolom a tv-t azt hallom és látom "levegő helyett mérgezett gázt lélegzel ,esőerdők tűnnek el...meg a sok sok más) és kinek az hibájából??? na kinek?? nem más mint az ember...
2011. febr. 4. 16:57
 6/7 anonim ***** válasza:
ki mondta hogy van egyáltalán értelme?
2011. febr. 4. 17:12
 7/7 anonim ***** válasza:

erre a kérdésre mindig egy örök klasszikust idézek

"Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha,

Remény, csalódás, küzdelem, bukás,

Sírig tartó nagy versenyfutás.

Keresni mindig a jót, a szépet,

S meg nem találni, - ez az élet. "

szerintem benne van minden

2011. febr. 4. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!