Mi az élet értelme ha egyszer úgyis meghal mindenki?
Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 18:06
2/5 anonim válasza:
Hogy élvezned kell, mert azért kaptál lehetőséget az életre! Ha állandóan arra gondolsz, hogy egyszer úgyis meghalsz, akkor miért élsz?
Gondolkodj úgy, mintha holnap már nem tudnál többet felkelni, és élvezd a mát! :)
3/5 anonim válasza:
mi egy távoli kis bolygó hatása ránk? Gondolhatnánk semmi. Pedig ha megszűnik, akkor - ha szinte észrevehetetlenül is - de mégis megváltozik a mi Földünk forgása és keringése.
És eddig is tettél már benyomásokat valakikre. Biztos vagyok benne, hogy pozitívakat is.
A többi pedig a hitedtől/vallásodtól függ... De értékes vagy, akárhogy is gondolod!
4/5 anonim válasza:
SEMMI! sajnálom hogy tőlem kellett megtudnod, de tényleg semmi... max annyi hogy élvezzük míg meghalunk, addig legalább... dehát egyszer úgyis vége lesz. mondjuk engem nem különösebben érdekel, nem tudom mi van a halál után, lehet hogy semmi de ennél a sz.r életnél biztos jobb!!
5/5 anonim válasza:
Sztem is jobb az életnél, ott már nincs szenvedés, fájdalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!