Valaki rendelt már a salecenter.hu oldalról? Tényleg olyan jók a termékek, mint az leírják? Mennyi a szállítási idő?
Sajnos nekem is csatlakozom kell az előttem szólókhoz.
Több mint másfél hónapja várom a rendelésemet, amit nyilván nem fogok már megkapni. (Nem utáltam előre pénzt, csak utánvétellel vásárolok online) Sajnálom, mert régóta kerestem a megrendelt terméket.
Nem vagyok dühös, több pénzem marad, de egy egyszerű e-mailt elvártam volna: "Szíves elnézését kérjük, de az ön által megrendelt terméket tőlünk független okok miatt nem tudjuk teljesíteni." Vagy valami hasonló.
Ehelyett magyarázkodás, és fenyegetőzés olvasható különböző fórumokon, ami nem változtat semmit a tényeken, maximum a webáruház jóhírét csorbítja tovább. (Egyenes út a vevők elvesztéséhez.) Üzletpolitikának nem a legjobb.
Pedig, ha a weboldalon kínált termékek megfelelnek a valóságnak, tájékoztatnák minden változásról a vásárlókat, akkor ez egy klassz, jövedelmező üzlet lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!