Mit tegyek hogy újra önmagam lehessek?
Figyelt kérdés
Van egy olyan problémám hogy belekerültem egy olyan baráti körbe akik a rosszba visznek bele mások szerint és már kezdem én is tapasztalni ezeket a "rossz" dolgokat. Ma megkaptam életem első igazgatói figyelmesztetését, és nem ismerek magamra. Tudom hogy az úgymond barátaim hatása miatta érdemeltem ki de nemtudok parancsolni magamnak és még mindig folytatom velük a kapcsolatot. Mit tehetnék hogy végre ellökjem magamtól őket és ismét önmagan lehessek? 16/L2009. nov. 23. 15:32
1/3 anonim válasza:
Hát szerintem ne engedd magad át csapni! Ne menny a csapatukba kerüld el őket mert csak a rosszba visznek és ennek lehet komolyabb folytatása is ! Természetesen nem azt mondom hogy ne legyenek barátaid de ne ilyenek legyenek! Gondolj a jövödre mert ez a baráti kapcsolat a jövödön is fögg mert ha kirugnak az iskolábol akkor megeshet az is hogy nem vesznek föl sehová stb.. És nem lesz munkád és akkor miböl élsz meg ?????? !! Meg belevisznek a dohányzásba pl a drogozásba meg az ilyen rossz dolgokba de ne engedd meg magadnak mert ezek a rossz dolgok talán az életedbe is kerülhetnek !! Mert a drogozás tönkre tesz nem lesz szép életed és utánna meg már hiába bánod meg nem tehetsz semmit !! És a cigi meg az ember életéböl kb : 20 évet vesz el ! Szia
3/3 anonim válasza:
Kérdés, miért keveredtél eleve be egy ilyen csapatba....??
Valszeg barátokra vágytál, vagy elismerésre, vagy, hogy téged is vagány, jófej csajnak kezeljenek... stb.
De lehet, hogy más a válasz. Először is szerintem találd meg erre a kérdésre a választ, s az majd automatikusan megadja a te kérdésedre is a választ.
Hogy hogyan tudnál kigyalogolni mellőlük, nagyon egyszerű a válasz. Ne menj el velük, hanem szervezz más ismerősükkel/barátokkal programokat. Lehetőleg akkora, amikor ők is számítanak rád....hogy véletlenül se csábulj el! Előbb-utóbb remélhetőleg leszállnak rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!