Gázpisztolyt tarthatok 16 évesen? Bővebben lent.
Csak 18 év felett vásárolhatsz gáz-riasztó pisztolyt.
Ha elmúltál 18 éves engedély nélkül vásárolhatsz. Azaz nem kell tartási engedély hozzá.
nem vehetsz
/tartási engedélyt hogy hordhassam közhelyen/
a tartási az címhez kötött,ilyen nem kell gázfegyverhez,amire te gondoltál az a viselési engedély de mivel még van hátra 2éved így kár vele foglalkozni.
Izé... NEM köti a gp vásárlását életkorhoz semmilyen jogszabály. Bárki vehet. A tartáshoz meg nem kell engedély, így AKÁRKI tarthat.
Viselésre 18 év alatt tényleg nem adnak engedélyt, tehát az nem fog menni, de a tartással és a vásárlással nincs gond.
Az utolsó mondja jól.
VENNI BÁRKI VEHET, AKÁR EGY 5 ÉVES IS.
Csak hordani nem hordhatja 18 éves koráig.
igazuk van,nem tudom mikor hozták be ezt a törvényt,én úgy tudtam 18alatt vásárolni sem lehet.
otthon kerítés belül játszhat vele bár a szomszédok nem fogják díjazni,nekem csak úgy ordítottak mikor sorozatot lőttem.
nagyon hangos szóval arra készülj fel.
egyébként jobb ha tudod hogy semmi élményt nem ad viszont ha öntöltőt veszel abban a riasztó patron legalább 100ft/db ami nagyon drága.
nekem 1 évig volt meg,utána eladtam a francba.
gondold meg a vételét na meg hogy később ha már viselni is akarod tudod e majd rakni valahová ahol nem látszik.
nehezebb elrejteni mint gondolnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!