Szretnék egy gázpisztolyt önvédelmi célokra és nem igazán tudom, hogy milyet kéne szóval ebben szertnék segítséget kérni, meg abban hogy hogyan tudok erkölcsi papírokat szerezni?
"Erkölcsi papír":
Bemész bármelyik postára és ott veszel egy adattovábbítási igénylőlapot 150 forintért. Ezt kitöltöd és a kapott borítékban bedobod egy utcán lévő piros postaládába. Kb. 1 hét múlva megjön az erkölcsi. Ezzel elmész a rendőrségre, adnak két csekket összesen 5100 forintról és egy kérelmezőlapot. A csekkeket befizeted és a kérelmezőlapot kitöltöd. Visszamész a befizetésigazolásokkal és a kérelmezőlappal a rendőrségre és viszed magaddal már a pisztolyt és annak az MKH kártyáját is. A pisztolyt megnézik, majd azonnal visszaadják. A kártyára már nem emlékszem.
Jó esetben egy hónap múlva megkapod az engedélyt.
Elsőre egy revolvert érdemes venni. Nekem egy Zoraki R1 GG-m van, majd rá fél évvel vettem az öntöltőmet, egy Zoraki 914-et, ami a tartalékfegyverem.
A 6-lövetűek sem olyan nagyok és ormótlanok, mint ahogy látszik. Csak a csövük legyen rövid. Lehetőleg 2 vagy 2,5 inches.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!