Miért nem tudok jelenteni kérdést/választ?
Nemrég vettem észre, hogy nincs sehol az a "stopptábla-jel", amivel jelenteni lehetne, ha probléma van egy kérdéssel?
Mi lehet ennek az oka?
Még mielött valaki belekötne, nem hinném, hogy ez le lenne tiltva, nemrég regisztrtáltam, eddig nagyrészt csak olvasgattam az oldalon. Csak most láttam egy ismerösnél, hogy nála van ilyen funkció.
Nem rég regisztáltál. Ez az oka. Majd ha hól viselkedsz, idővel megkapod ezt a lehetőséget.
Komoly késztetést érzel a jelentésre?
"Nem rég regisztáltál. Ez az oka. Majd ha hól viselkedsz, idővel megkapod ezt a lehetőséget. "
Köszi, ezt nem tudtam. Mennyi idö után lesz ez is aktiválva?
"Komoly késztetést érzel a jelentésre?"
Igazánból nem, csak furcsának találtam.
Egyesek nagy elánnal igyekeznek rombolni az oldalt (Nem csak ezt, mindenhol, ahol van hozzászólási lehetőség, jelen van ez.). Ma már egy email-cem beszerzése 1-2 perc. Ha valakit letiltanak, gyorsan újra tud regisztrálni. De hogy ne legyen mégsem annyira vidám az élete, az új regisztrációnál van egy fék. Pl. az első félórában csak olvasgatni tudsz. Később csak hozzászólni, de kérdést kiírni nem. Talán két nap után lehet kérdezni is.
A kérdés jelentése is korlátozott.
Ezzel persze a normálisakat is büntetik, de nics jobb módszer. A danamikus ip-cím miatt az újra és újra regisztrálókat nem lehet teljesen kizárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!