Várjátok a szilvesztert? És mért?
Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 17:01
21/30 anonim válasza:
Öécsm de elvagytok kenődve, én szilveszter éjszakajan 11 ig meloba leszek (muszály):S De utána 200 al haza go a buliba BULII PIA HAVEROK CSAJOK DUGÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS.Nemhiszem el hogy csak én vagyok ünneplős fajta. Respect annak az emebrnek aki szereti bettit kommentet irta. Úgy látszik van még kivétel:D
22/30 anonim válasza:
Én is azért NEM várom, amiért a 2-vel előttem szóló! Nálam is ugyan az a helyzet!Minden ismerősöm és barátom máshova megy, olyan helyekre, ahol olyanok vannak, akiket utálok, vagy nem ismerek! Sztem itthon maradok!
23/30 anonim válasza:
Akkor menj valami jó szórakozóhelyre. Nem hiszem el hogy minden egyes barátod, ahová bulizni megy, ott mindenkit utálsz vagy nem ismersz.
Mozdulj ki :)
24/30 anonim válasza:
mert ez az év utolsó napja, én elsőnek megyek igy messzebre bulizni, ez az év amúgy is egy nagy szar volt, ezért legalább az utolsó napon mindent megteszek, hogy ez legyen az év legeslegjobb napja=) és ha összejövök a kiszemelt fiuval (mert együtt megyünk) akkor életem legemlékezetesebb napja is;)
25/30 anonim válasza:
23:58 én is valami hasonlóra készülök!!:D
az otthonülőknek meg azt üzenek hogy beszéljenek ismerősökkel hogy mehess el velük...mert szilveszterkor ne üljetek otthon!!
26/30 anonim válasza:
Ha valaki Nyíregyházán ugyanilyen szar helyzetben, hogy nincs kivel mennie, az írjon ide, aztán megkeresem emailben, hozzánk jöhet.
76 ember mellé egy 77. lazán elfér. Ha később jössz akkor úgyis annyira be lesz rúgva mindenki, hogy senkit nem fog érdekelni, hogy nem vagy ismerős :D
27/30 anonim válasza:
Én tuti elmennék 77.-nek, de sajna nem Nyíregyházán lakom! :S 77 új, jófej arc! :D jólenne!;)
28/30 anonim válasza:
ja 76!, magamat is beleszámoltam:D
29/30 anonim válasza:
Húúú gyerekek nagyon felvidított az az ember aki szereti Bettit XD Tisztára jó kedvem lett, koszi!!! És én sem fogok itthon ulni, még szép hogy megyek valahova, úgy tervezem hogy jól be is rúgok, de jó lesz!! Imádom az életet és a bulit:))
30/30 anonim válasza:
Abszolút nem várom, nem tudok menni senkihez, párom meg dolgozni fog:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!