Várjátok a szilvesztert? És mért?
nekem is egy átlagos nap lesz....:S
majd nézem a Tv-t+ szendvicset eszek...
kétlem,hogy olyan jó szilveszterem lenne....:(
nem tudom meghívnak-e vhova,és hogy apám elengedne-e...még sose engedett el szilveszterezni:(
14,5/L
SZILVESZTER??? SIMÁÁÁÁN. BULI BULI BULI és PIA, és CSAJOK, és RÉSZEG CSAJOK, Részeg csajok a kocsi hátsó ülésén velem, :D jeee!!! Éjfél Pezsgőőőő 1000 pohárral, és Tánc, meg haverok, meg minden jó ami belefél reggel 7 és ujra itthol, puff be az ágyba majd délután valamikor 3 liter ásványvízz, majd tel a haveroknak h ki mire emléxik, és fel a Pub-ba pár sör mellett megbeszélni. Majd 2 hét és PÓTSZILVESZTER jeeee...
Ugyan már ne legyetek ennyire kockák.. Szilveszter = BULI.
a tavalyira hajnal 2től nem emléxem de mondták hogy még akkor sem vittek ki a kidobók amikor elszedted a DJ-től a mikrofon hogy mindenki megtudja hogy szeretem Bettit. :D Pedig Erikával voltam akkor este, persze bevágta a durcit, de nem érdekelt, mert kábé 4 betti is odajött hogy Tényleg szeretsz engem, mondom persze. :D ajjj dejó is volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!