Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az orvosok miért olyan bunkók...

Az orvosok miért olyan bunkók azért mert sokat dolgoznak vagy mert eleve ilyen a stílusuk?

Figyelt kérdés
Meg miért van míg más előttem bent van a rendelőben 15 percig én bemegyek és kizavarnak egy 4 perc után. Pedig én is kérdeznék egy két dolgot, hogy miért van ez meg az de inkább hagyom a dolgot mert már siet mindenki odabent a rendelőben.
2009. nov. 22. 16:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

az orvosok bunkók, a rendőrök korruptak, a taxisok csalnak, a cigányok lopnak, a kínaiak szar cipőket varrnak, a zsidók kutat mérgeznek, és spekulálnak.

nem unjátok az általánosítást? :)

2009. nov. 22. 16:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Sajnos már én is csak általánosítani tudok az orvosokkal kapcsolatban! Egyszerűen olyan bunkók tudnak lenni (persze tisztelet a kivételnek), hogy az már felháborító! Például volt, amikor kivizsgálásra mentem a szívemmel és fel kellett ülnöm az asztalra meg még valami de nem értettem és visszakérdeztem, erre meg szó szerint leordított a nő, hogy mit kérdezősködök, inkább haladjak! Másik esetben a hasam elkezdett nagyon fájni. Ez nálam már "hagyománnyá" vált, mert szinte minden második évben előjön ez a panasz, hogy nagyon elkezd fájni a hasam, de senki se tudja, hogy miért. Ilyenkor mindig a kórházban kötök ki. És legutóbb ott feküdtem szinte eszméletlenül az asztalon, nem is tudtam magamról, meg hogy hol vagyok, ordítottam a fájdalomtól, erre a férfi orvos benyögte, hogy ne ordítozzak, mert hogy az ő lányának is szokott fájni a hasa, de ő mindig csendben kibírja. Hát nem tudom, hogy az ő lányát ezért kórházba kellett-e szállítani... Egyenesen felháborító, amit egyes orvosok csinálnak! Sajnos nem tudom az okát, hogy miért ilyenek, de pont ezek az orvosok miatt kell ebből az országból elhúzni! 19/L
2009. nov. 22. 17:08
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

1.igaza van az előttem szólónak.

2.sok a hülye beteg. én orvosis vagyok és a nyári gyakorlaton néha már téptem a hajam a sok idiótától. és mindet el kell látni.

2009. nov. 22. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
szerintem meg örüljön mindenki, hogy van még egyáltalán orvos. mert mind elmehetne küldföldre, ahol ennek sokszorosát keresik, sokkal jobb munkakörülmények között. aztán majd ha mind elmenne, akkor 5 perc se lenne a rendelőben meg fájdalomcsillapítót se adna senki.
2009. nov. 22. 17:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Ha mindenki elmegy az országból akkor miért itt tanul és aztán kimegy, akkor tanuljon már külföldön eleve.
2009. nov. 22. 17:16
 6/8 anonim ***** válasza:
56%
nem csoda, a 6 éves képzés kiöl belőlük minden emberi érzést...
2009. nov. 22. 18:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerencsere eddig nekem meg nem volt dolgom ennyire durva peldakkal. De azert vannak, biztos. Oruljunk, hogy vannak kivetelek.
2009. nov. 22. 18:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Ők csak tisztán látnak, hogy minden második beteg vagy idióta, vagy hipochonder. :) Orvosi rendelvényre meditációt az időrablóknak!
2009. nov. 22. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!