Lenne egy kérdésem (19éves fiu vagyok) Ez igy szól hogy: Másnak miért számít mindig jobban egy olyas valaki akit alig alig ismer az illető?
Figyelt kérdés
Mármint van egy lány ismerösöm akit már körülbelül 14 éve ismerek amúgy nagyon jobban vagyunk meg minden csak még is aszt veszem észre hogy a másik csávó sokkal jobban érdekli mint én. Persze nem kivánhatom és kérhetem tőle hogy szeresen meg stb. Sőt senkitől sem várhatom csak még is olyan szarul esik mikor nap mint nap látom öket összenőve.2009. nov. 22. 14:50
1/6 anonim válasza:
Azért, mert a titokzatosság, elérhetetlenség jobban vonzza az embereket... Bárcsak tudnám, hogy miért!
2/6 anonim válasza:
Sokan úgy vannak, vele, hogy akiket már nagyon régóta ismernek, azokat már "megszokták" barátként és nem is tudják őket többként elképzelni.
3/6 anonim válasza:
19 évig nem volt időd rájönni a válaszra? nekem sokkal rövidebb ideig tartott. A válasz: Mert Idióta.
4/6 A kérdező kommentje:
hmm kösz.
2009. nov. 27. 19:59
5/6 anonim válasza:
19 éves? Az írásod alapján nem ezt szedtem ki! Tele van helyesírási hibával! Amúgy meg, jól mondták. Megszokott barátként, és nem hiszem, hogy ez egykönnyen megváltozna. Ennyi! (:
6/6 A kérdező kommentje:
ÉS TÉGED KI KÉRDEZETT????????????????????????????????????????????????
2010. ápr. 22. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!