Mi lehetett? (a részleteket lent leírom)! Csak az olvassa el, aki normálisan, értelmesen- és nem hülyeségeket -válaszol.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Többször fordult már elő velem,hogy alvás közben éber állapotba kerültem,de mozogni nem tudtam.Semmimet nem tudtam megmozdítani,a szememet sem tudtam kinyitni,szólni sem tudtam.
Viszont tisztában voltam vele,hogy fennt vagyok,de mégis,mintha a testem mély álomban lett volna.Nem szoktam félni,pánikolni csak hagyom,hogy ellazuljon a testem és általában a külvilágra szoktam koncentrálni.A "bénulás" közben mindíg úgy érzem,minha egy bizonyos erő vagy valami az ágyhoz szorítana és nem engedné,hogy fel keljek.Akinek van normális véleménye az írjon kérem! Köszönöm!
2013. dec. 3. 20:36
1/3 Grielean válasza:
Szerintem alvásparalízised lehetett.
2/3 A kérdező kommentje:
15 évesen nem korai? Vagy ez kortól függetlenül bármikor előfordulhat?
2013. dec. 3. 20:52
3/3 Grielean válasza:
Nem, ez nem valami korral járó betegség, ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!