Mit mondjak neki, hogy ne kelljen elmennem?
Szombaton versmondó versenyre kellene mennem.
1. Semmi kedvem.
2. Tönkremegy a szombatom.
3. Töri tz-re kellene tanulnom.
Holnap (kellene) valamit kitalálnom az of.-nek, hogy miért nem megyek. Foggalmam sincs mit, azt sem tudom, hogy lesz-e elég bátorságom megmondani.Pl.: Eskövőre kell mennem.xD:Ti mit mondanátok?:)
(Nem kérek olyan választ: Ne hazudj, nem jó dolog, az igazat mondd stb...)
Köszönöm!
Szerencsés vagy, hogy ilyen borzasztó fontos problémáid vannak...
Még a győzelem sem kárpótolna a szombatodért, amit a gép lőtt töltenél?
Legyél beteg!
Vagy mondd azt,h temetésre kell menned... Ezen csak nem fog úgy kiakadni.(Tudom,kicsit durva,de nem tok mást... :S)
Vagy csak egyszerűen mondd meg,h van ettől az egész versmondó versenytől jobb dolgod is! :)
"És megmondtam, hogy kioktató válaszokat nem várok...Csak értelmesek."
Csak úgy ragyog a szellemed kristálygömbje...
Ne azt, hogy nincs kedved, meg tönkremegy a szombatod, mert úgy gáz. Töri tz-t sem, mert megkérdezheti a töritanárt, hogy tényleg írni fogtok-e.
Szerintem találj ki vmi családi eseményt, vagy "legyél" beteg. Inkább temetést sem.. vmi szomszéd esküvője, gyerekre kell vigyáznod..
15:41-es válasz, miért többesz számban beszélsz? Különben is akagdj már le innen, nem vagyok kíváncsi a hülyeségedre...Köszi!
Hmmm....bébyszitterkedés...=D nem is olyan rossz.=) azért még meggondolom=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!