Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, véletlene...

Mit gondoltok arról, véletlenek vannak vagy nincsennek?

Figyelt kérdés

Ha vannak történetek ezzel kapcsolatban, írjátok le!

Köszi!

2009. nov. 22. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Véletlenek nincsenek. Mindennek megvan az oka. Semmi nem ok nélkül történik. Az élet feldob egy labdát és eldöntheted hogy melyik lehetőséget választod. Ha rosszul választottál az azért volt hogy tanulj belőle és többet ne csináljunk hülyeséget. Én az ezotériában maximálisan hiszek :) Ez az én véleményem... :)
2009. nov. 22. 13:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Véletlenek nincsenek. Az apró jelekben is hiszek (tudom nevetséges, de van konkrét történeten is hozzá kapcsolódóan).
2009. nov. 22. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát nemtudom. Vannak érdekes dolgok.

Volt, hogy elmentünk nyaralni, megnéztük a recski kivégzőtábort, vagy mi az, és amikor jöttünk el, szembejött velünk apukám munkatársa. Visszafordultuk és télleg ő volt.

Tagja vagyok egy internetes közösségnek, amikor megismertem a társaságot, utána 1 héttel kb. láttam az egyik tagját a társaságnak itt szegeden (ő budapesti), de nem voltam biztos benne, ezért nem mentem oda hozzá. Később (1-2 nap múlva) ráírtam msn-en, és kiderült hogy ő volt, és ő is látott engem. Pár hónapra rá, összefutottam vele Balatonalmádin, az utcán jött velem szembe. Nah ez szerintem elég nagy véletlen!

Volt, hogy felmentem budapestre egyik barátomhoz, átmentünk a város másik felébe, az Árkádba, és ott futottam össze unokatestvéremmel, az egyik üzletben (aki eredetileg hódmezővásárhelyi).

Olyan is volt, hogy barátnőmhöz mentem fel bp-re, de közben találkoztunk egy ismerősömmel, akinek egy elég komoly autója volt. Az előbb említett haveromnak mondtam, hogy milyen autója van ennek az ismerősömnek, és amikor mentünk egy busz mellett, barátnőm felnézett valamiért a buszra, haverom meg ott integetett nekünk.

Az utóbbi nem olyan nagy szám, de amiket felsoroltam, kb 1 éven belül történtek. De hallottam mrá meghökkentő történeteket, amik ilyen véletlenek.

2009. nov. 22. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem nincsenek :)
2009. nov. 22. 16:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincsenek.
2010. júl. 24. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!