A narutó nevú sorozatból ki az 5 legerősebb karakter? Itachi bennevan?
Itachi bennevan az 5 legerősebb shinobiba?
Mert ő a legtapasztaltabb ninja.. és a legjobb jutsujai vannak.. susanója áttörhetetlen a tükör pajzs miatt ami csak neki van meg a totsuka no tsurugi is... ami végezes fegyver... szerintem yondaime hokage sem tudá legyőzni.. nem csak a susanoo miatt hanem a tapasztalatai és ő a legprofibb genjutsus és összezavarós... nem tudnám elképzelni róla hogy elbukik csatában.. csak ők tudnák legyőzni: hashirama,madara,talán naruto... mást viszont vagy könnyedén vagy nagy nehezen győzne le...sasuke ellen viszont oaállt meghalni régen... akkori sasuke ellen az első 5 mp-ben megölhette volna... szerintetek milyen shinobi itachi?
Szerintem az 5 legerősebb az:
5: Itachi Uchiha
4: Sasuke Uchiha
3: Naruto Uzumaki
2: Madara Uchiha
1: Kaguya Ootsutsuki
1.Kaguya
-legerősebb rinnegan(genjutsu OFF)
-byakugan
2. Rikudo sennin
3.Uchiha Madara
4.Naruto/Sasuke
5.Uchiha Obito
ha végig nézted a mangát akkor nem kell megmagyarázni a dolgokat:)
Hm vicces, hogy mennyit veszekedtek egy elméleti síkon futó csatán. Mivel ez a csata nem történt meg, nem tudjátok eldönteni, hogy ki is nyert volna, csak érvelni tudtok mindkét karakter mellett. Viszont ne tedd Itachit ilyen istenszerűvé, mert vannak páran akik legyőznék.
Ez az én véleményem.
Lehet nem fogalmaztam elég világosan, a pain vs itachi harcra gondoltam.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!