Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A narutó nevú sorozatból ki...

A narutó nevú sorozatból ki az 5 legerősebb karakter? Itachi bennevan?

Figyelt kérdés

Itachi bennevan az 5 legerősebb shinobiba?

Mert ő a legtapasztaltabb ninja.. és a legjobb jutsujai vannak.. susanója áttörhetetlen a tükör pajzs miatt ami csak neki van meg a totsuka no tsurugi is... ami végezes fegyver... szerintem yondaime hokage sem tudá legyőzni.. nem csak a susanoo miatt hanem a tapasztalatai és ő a legprofibb genjutsus és összezavarós... nem tudnám elképzelni róla hogy elbukik csatában.. csak ők tudnák legyőzni: hashirama,madara,talán naruto... mást viszont vagy könnyedén vagy nagy nehezen győzne le...sasuke ellen viszont oaállt meghalni régen... akkori sasuke ellen az első 5 mp-ben megölhette volna... szerintetek milyen shinobi itachi?

2013. dec. 3. 19:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
Ezt nehéz eldönteni,mivel mindenki másban volt jó és mindenki más jutsukat használ az akatsukisok közül,ezért nehéz dolguk lenne egymással,de szerintem Nagato,Itachi, Kakuzu és Kisame nagyon erősek lennének egyedül.Kakuzu 5 szíve miatt,Nagato az "embereivel" Itachi pedig maga a jutsuival és gyorsaságával(taijutsu,jutsuk használata) és persze a sharingan.Kisame is talán idesorolható,de azért ő nem sok mindent mutatott meg magából.Sasori és Itachi harc lenne még érdekes. :D
2015. febr. 4. 18:31
 62/80 anonim válasza:

Szerintem az 5 legerősebb az:

5: Itachi Uchiha

4: Sasuke Uchiha

3: Naruto Uzumaki

2: Madara Uchiha

1: Kaguya Ootsutsuki

2016. márc. 30. 09:58
 63/80 A kérdező kommentje:
Igaz :) de ők mind a képességeik miatt. Ha itachi pl már egy fms el legyőzné kaguyat is... jobban kihasznál bárit, okosan.
2016. ápr. 5. 17:22
 64/80 anonim ***** válasza:
Ennyire elszállva lenni Itachival...Jóval több karakter van a Narutoban aki helyben hagyná Itachit.
2016. ápr. 5. 20:13
 65/80 A kérdező kommentje:
Mostmár igen :) mivel kb isten szintűvé tettek mindenkit a végére. De akkor is iteachi a legokosabb, és legjobban kihasználja a képességeit. fms-el mindenkit ütne
2016. ápr. 9. 02:12
 66/80 anonim ***** válasza:
Még Itachi "idejében" is volt aki helyben hagyta volna,szóval ne. :D
2016. ápr. 9. 02:15
 67/80 anonim válasza:

1.Kaguya

-legerősebb rinnegan(genjutsu OFF)

-byakugan

2. Rikudo sennin

3.Uchiha Madara

4.Naruto/Sasuke

5.Uchiha Obito

ha végig nézted a mangát akkor nem kell megmagyarázni a dolgokat:)

2016. jún. 24. 15:02
 68/80 A kérdező kommentje:
obito-t cáfolnám :D
2016. jún. 25. 01:16
 69/80 anonim válasza:

Hm vicces, hogy mennyit veszekedtek egy elméleti síkon futó csatán. Mivel ez a csata nem történt meg, nem tudjátok eldönteni, hogy ki is nyert volna, csak érvelni tudtok mindkét karakter mellett. Viszont ne tedd Itachit ilyen istenszerűvé, mert vannak páran akik legyőznék.

Ez az én véleményem.

2016. okt. 11. 17:12
 70/80 anonim válasza:

Lehet nem fogalmaztam elég világosan, a pain vs itachi harcra gondoltam.

Előző voltam.

2016. okt. 11. 17:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!