A narutó nevú sorozatból ki az 5 legerősebb karakter? Itachi bennevan?
Itachi bennevan az 5 legerősebb shinobiba?
Mert ő a legtapasztaltabb ninja.. és a legjobb jutsujai vannak.. susanója áttörhetetlen a tükör pajzs miatt ami csak neki van meg a totsuka no tsurugi is... ami végezes fegyver... szerintem yondaime hokage sem tudá legyőzni.. nem csak a susanoo miatt hanem a tapasztalatai és ő a legprofibb genjutsus és összezavarós... nem tudnám elképzelni róla hogy elbukik csatában.. csak ők tudnák legyőzni: hashirama,madara,talán naruto... mást viszont vagy könnyedén vagy nagy nehezen győzne le...sasuke ellen viszont oaállt meghalni régen... akkori sasuke ellen az első 5 mp-ben megölhette volna... szerintetek milyen shinobi itachi?
Ez olyan dolog,h Itachi nem akarta megölni Jiraiyát, mivel titokban Konoha oldalán állt. Tehát lehet azért mondta Kisamének,mert nem akarta,h Kisame rápróbáljon és végezzenek vele. A hokage halála után Jiraiya lett a legerősebb Konohában, így Itachinak nem lett volna kedvező ha ő meghal.
De sztem egy Jiraiya vs Itachi harc szoros lett volna.
én véleményem szerint:
1. Kaguya
-rikkudou sennin anyja, és a sennin is elmondta hogy ő a legerősebb még nála is.
2. Uchiha Madara
-rinnegan,senju chakra,10 farku gazdája,fa elem
3. Uzumaki Naruto
-ő lett az örököse Rikkudo sennin fizikai erejének és testét (a story alapján rikkudo kissebik fia erősebb mint a nagyobbik és naruto pont a kissebik erejét örökölte a Sennin által) + az összes bijjuu
4. Uchiha Sasuke
-rinnegan+sharingan,tökéletes suusanoo, megkapta a Sennin szemét és mentális erejét
5. Hatake Kakashi
- Obito által megkapta a 2. sharinganját és szert tett a tökéletes suusanora és a örök mangekyou sharinganra
- ezáltal amaterasu és erős genjutsu+kamui
ezeket mind manga alapján választottam ki
Én nem láttam a naruto shippuuden-t csak a sima naruto-t . Sima naruto-ban :
1.Naruto
2.Sasuke
3.Kimimaro
4.Gaara
5.Neji
Remélem segitetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!