Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A narutó nevú sorozatból ki...

A narutó nevú sorozatból ki az 5 legerősebb karakter? Itachi bennevan?

Figyelt kérdés

Itachi bennevan az 5 legerősebb shinobiba?

Mert ő a legtapasztaltabb ninja.. és a legjobb jutsujai vannak.. susanója áttörhetetlen a tükör pajzs miatt ami csak neki van meg a totsuka no tsurugi is... ami végezes fegyver... szerintem yondaime hokage sem tudá legyőzni.. nem csak a susanoo miatt hanem a tapasztalatai és ő a legprofibb genjutsus és összezavarós... nem tudnám elképzelni róla hogy elbukik csatában.. csak ők tudnák legyőzni: hashirama,madara,talán naruto... mást viszont vagy könnyedén vagy nagy nehezen győzne le...sasuke ellen viszont oaállt meghalni régen... akkori sasuke ellen az első 5 mp-ben megölhette volna... szerintetek milyen shinobi itachi?

2013. dec. 3. 19:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim válasza:
Lehet hogy most sírni fogsz de Pain nyerne. Csak kicsit gondolkodj már. Itachi egyszer azt mondta Kisame-nak ( mikor elindultak elfogni narutot ) hogy ők ketten nem lennének képesek legyőzni jiraiya-t. És képzeld painnak sikerült őt legyőznie. Akkor hogy a fa**omban várod el itachi-tól hogy legyőzze paint? Tudod a Rinnengan csak a sharingan után érhető el és kinek melyik is van? Nagy Naruto szakértö Attól hogy itachi bu*i vagy attòl még nem kell az értelmetlen hülyeséget áraztani magadból. Na csá
2014. aug. 3. 03:26
 42/80 anonim ***** válasza:

Ez olyan dolog,h Itachi nem akarta megölni Jiraiyát, mivel titokban Konoha oldalán állt. Tehát lehet azért mondta Kisamének,mert nem akarta,h Kisame rápróbáljon és végezzenek vele. A hokage halála után Jiraiya lett a legerősebb Konohában, így Itachinak nem lett volna kedvező ha ő meghal.

De sztem egy Jiraiya vs Itachi harc szoros lett volna.

2014. aug. 4. 09:53
 43/80 A kérdező kommentje:
xDDDDDDD itachi elkalapálná a pein gyereket.. :D nagatot is legyőzte edosan valószínű a legokosabb /legelitebb ninja nem győzné le... :DD aki kabutomarut is simán legyőzte.. úgy hogy nem szabadott megsebezni..ha meg szabad ölnie kb 5 mp lett volna az is...
2014. aug. 5. 01:55
 44/80 anonim ***** válasza:
Azért azt hozzá kell tenni,hogy Nagato ellen nem egyedül harcolt. Hármójuk támadása kellett,hogy megszüntesse Nagatóét.
2014. aug. 5. 09:51
 45/80 anonim válasza:

én véleményem szerint:

1. Kaguya

-rikkudou sennin anyja, és a sennin is elmondta hogy ő a legerősebb még nála is.

2. Uchiha Madara

-rinnegan,senju chakra,10 farku gazdája,fa elem

3. Uzumaki Naruto

-ő lett az örököse Rikkudo sennin fizikai erejének és testét (a story alapján rikkudo kissebik fia erősebb mint a nagyobbik és naruto pont a kissebik erejét örökölte a Sennin által) + az összes bijjuu

4. Uchiha Sasuke

-rinnegan+sharingan,tökéletes suusanoo, megkapta a Sennin szemét és mentális erejét

5. Hatake Kakashi

- Obito által megkapta a 2. sharinganját és szert tett a tökéletes suusanora és a örök mangekyou sharinganra

- ezáltal amaterasu és erős genjutsu+kamui

ezeket mind manga alapján választottam ki

2014. aug. 18. 23:22
 46/80 anonim válasza:
ja előző vagyok és szerintem is Itachi nyerne Nagato ellen. Nagato fan vagyok de Itachi könnyen legyőzné. SŐT. Le is győzte nagatot amikor ugyebár Kabuto felélsztette őket csak Itachi kiszabadult az Edo tenseiből ebből is látszik hogy erősebb mint Nagato. És itachi bezárta nagatot a kardjába. ennyit erről.
2014. aug. 18. 23:26
 47/80 anonim ***** válasza:

Én nem láttam a naruto shippuuden-t csak a sima naruto-t . Sima naruto-ban :

1.Naruto

2.Sasuke

3.Kimimaro

4.Gaara

5.Neji

Remélem segitetem

2015. jan. 20. 20:04
 48/80 anonim ***** válasza:
47. válaszoló,ne is nagyon nézd a shippudent,végét már nagyon elrontották és egyetértek veled,bár lehet Nejit kicsit előrébb tenném.
2015. jan. 20. 20:15
 49/80 A kérdező kommentje:
xDDD ezek a shippuudenbe amit felsoroltál azok ott gyengének számítanak..
2015. jan. 31. 14:29
 50/80 A kérdező kommentje:
kivetel: sasuke, naruto
2015. jan. 31. 14:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!