Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen "ismeretlen" foglalkozá...

Milyen "ismeretlen" foglalkozásokat tudtok?

Figyelt kérdés
Ismeretlen alatt azt értem, hogy ha pl. megkérdezik tőled hogy mit dolgozol és te válaszolsz, akkor az ember csak néz rád bambán mert nem is hallott még előtte arról a szakmáról és úgy kell elmegyarázni neki hogy mit is csinálsz. Tudnátok ilyen munkákat mondani?
2009. nov. 21. 23:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Én még 14 éves vagyok,de ha megkérdezik mi akarok lenni,és én mondom,hogy animátor,akkor mindenki megkérdezi,hogy az mit csinál.Mért kellenek neked ilyen munkák?:] ha pofátlanságnak veszed akk sorry!!!:}
2009. nov. 21. 23:38
 2/4 A kérdező kommentje:
:) szerintem az jó szakma. Csak azért érdekel, mert ami én akarok lenni, az az emberek 80%nak ismeretlenül hangzik. Pár éve még én se tudtam volna hogy mit takar, és csak egy véletlen folytán hallottam a megnevezést és néztem utánna. Mostanában viszont azon gondolkodom, hogy vajon még hány ilyen munka lehet, amiről fogalmam sincs hogy létezik, és amikor az ember arról dönt hogy mi szeretne lenni, és azért nem azt a munkát választja, mert lehet nem is tud róla.
2009. nov. 22. 01:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok: És megkérdezhetem,mi az ami te szeretnél lenni? :]
2009. nov. 22. 21:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Farmakológus.

De ha mondom, a legtöbb ember visszakérdez, hogy csirkéket akarok tenyészteni? :)

2009. nov. 22. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!