A párommnak az előbb rémálma volt. Mit tehetnék, hogy megnyugodjon?
Párom anyukája augusztusban halt meg, párom mostanában egyre többször álmodik vele.
Kb egy órája a párom elaludt én pedig leültem a gép elé, egyszer csak a párom elkezdett álmában sírni és kiabálni. Nagy nehezen sikerült felkeltenem, de azóta nem mer visszaaludni és még mindig sír. Mit tehetnék?
Minél jobban azt mondja ,hogy nem annál nagyobb szüksége van a támogatásodra!!
Ha elutasít is ülj mellette! Ne a ... net előtt!!
ez a kérdező ugyanez a kérdező: felismerni a hergelő, lapos fantáziátlan stílusa, égett kamuszaga:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
"kedves" utolsó válaszoló! Nem én tettem fel a kérdést már csak azért sem mivel én nő vagyok! Szóval ne fantáziálgass!!
Adjak neki nyugtatót, hogy elaludjon?
Most mellette fekszem az ágyban és telefonról netezem, de semmit sem javúlt a helyzet.
JavÚlt? Azt nem is fog, max javulni.
Amúgy ha együtt éreznél vele, az sokat segítene. Valószínű, nagyon megveted és lenézed őt. Te egy szörnyű, gonosz némber vagy!!!!!!!!!!!
Hú, micsoda törődés, mellette netezel. Tedd el a telefont, öleld át, maradj csendben és ennyi. Majd idővel megnyugszik és elalszik.
Legközelebb meg ne ébreszd fel, ha rémálma van. Jó eséllyel átalussza az ember az ilyesmit, és nem is emlékszik rá. De ha közben magától felébred, pláne ha felébresztik, akkor az kb. örökre az agyába ég.
Kamu provokatív kérdés! Húzz pizsit kicsikém, késő van, hétvége van ki kell pihenni a sulit!
7-esnek egy nagy zöldpacsi!
Mondjuk beszélgethetnél vele...? Öleld át, nyugtasd meg, éreztesd, hogy vele vagy.
Jézusom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!