Hogyan lehetek majd ha felnőtt leszek Tetoválóművész?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és nagyon megfogott pár napja a Los Angeles ing című tetoválós műsor már ezelőtt is néztem a Miami ing-et de akkor nem fogott meg annyira.Szóval az lenne a kérdésem hogy hogyan is lehetek olyan művész mint ők.Lehet ez csak valami hirtelen érdeklődés,de kiváncsi vagyok rá!!!
Szerintem 12 évesen még nem maradtam le semmiröl!!!
2009. nov. 21. 15:34
1/8 anonim válasza:
Az nem ing, hanem ink, mint tinta, szal ha tudsz rajzolni, van kézügyességed, akkor lehetsz tetováló, később, ha már normális grafikákat tudsz készíteni, veszel egy tetováló gépet és elkezdesz varrni.
2009. nov. 21. 16:44
2/8 anonim válasza:
1.nen ézz ilyeneket.
2. nyomd bele a tetkó gépet a retinádba és ha sikerül egy ábrát rajzolnod bele akk felcsaphatsz annak.
2009. nov. 21. 16:54
3/8 A kérdező kommentje:
16:44
Utánna miután leírtam a kérdést gondoltam hogy elírtam az ink szót XD
Régen is sokat rajzoltam most is!!:D
2009. nov. 21. 19:08
4/8 A kérdező kommentje:
16:54
hogy érted hogy ne nézzek ilyeneket?
2009. nov. 21. 19:09
5/8 anonim válasza:
tanulgass rajzolni, hisz ott az az alap.meg ahhoz perszenagy képzelőerő is kell.asszem valami rajzsulit kell végezzenek, de nem vaok tuti benne.:-s
2009. nov. 23. 15:23
6/8 anonim válasza:
tanulmányoztam valamicskét a kérdést. Elvileg van tetováló-oktatás, a szebedkézi rajz ott felvételi követelmény, tehát azt ott nem oktatják. Sokat kell rajzolni, amit _rajziskolában_ is lehet tanulni. Privát véleményem, hogy a tetkók nagyobbrésze igénytelen stencilmunka, amihez kis kézügyesség kell, semmi más. És még azok között is olyan ócskák, igénytelenek vannak, hogy elképesztő...méghogy tetoválóművész... :-(
2009. nov. 23. 15:34
7/8 anonim válasza:
Ja ja egyetértek, a tetoválók nagy része szinte mind sablonnal dolgozik, ugyanarra a kaptafára. Kevés igazán tehetséges van köztük. Van ismerősöm aki ezt csinálja, és pl ő sem végzett hozzá semmilyen rajz sulit. Csak hobbiból elkezdte, s azóta is eléldegél belőle.
Amúgy meg majd valami egészségügyi vizsga kell, ha szalonba akarsz dolgozni.
2009. nov. 23. 17:17
8/8 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam hogy majd jövőre jelentkezek rajz szakkörre(mert most már nem lehet mert az év elkezdődött)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!