Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehetek magántanuló?

Lehetek magántanuló?

Figyelt kérdés
11. osztályba járok és ha lehet második félévtől szeretnék magántanuló lenni. Mostanában nagyon összejöttek itthon a dolgok, emiatt sokszor sírok, az iskolában is kevés osztálytársam van akivel jól kijönnék. Mindig találnak valamit amivel tudnak piszkálni. Másrészt vannak olyan tantárgyak amiből még csak most kezdtük el a 10.-es könyvet.. Van hogy éjszaka nembirok aludni mert attól félek mi lesz holnap. Tanulni birok, sosem voltam rossz tanuló.
2013. nov. 29. 21:18
 1/2 anonim válasza:

Én is pont így voltam ezzel de nekem azt mondták,hogy csak nyomós indokkal lehet valaki magántanuló...

De már nem bánom ne engedd,hogy mások keresztbe tegyenek neked!:)

2013. nov. 29. 21:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehetni lehetsz, ha a szüleidnek sok a pénze. De a nehézségek elöl úgysem tudsz elbújni. Nem könnyű az élet, de jobbat még nem találtak ki. Nem kell sok barát. Legyen csak egy, akire bizton támaszkodhatsz. A piszkálókkal ha lehet, ne foglalkozz. Majd megunják. Ha meg lehet, vágj hozzá jó képet. Vedd poénra a dolgot. Tudom, ezt könnyű mondani, de ha a bántásra bántással válaszolsz, a helyzet csak rosszabb lesz. Az sem jó, ha azt látják, hogy a piszkálódásuk célt ér.
2013. nov. 29. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!