Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehetek magántanuló 12....

Lehetek magántanuló 12. második félévében?

Figyelt kérdés
autoimmun beteg vagyok , azon belül bélgyulladásos és gyomorgyulladásos a betegségem. Nagyon sokat hiányzom, és sokat fáj a hasam, haza kell jönnöm, mert rosszul leszek. A tanáraim nem tolerálják ezt és már az osztályom se valami kedves velem. Annyi a baj, hogy ez a végzős évem. lehetséges, hogy második félévtől magántanuló legyek ?
2013. okt. 3. 22:17
 1/2 Ravel válasza:

Szerintem ez iskolafüggő. Pontoos szabályokat nem ismerek, de úgy tudom, hogy az ilyesmit az igazgatónál vagy a helyettesénél kell kérvényezni (időpontot kérni a fogadó idejükben és szülővel vagy nélkülük /helyenként, esetenként változó lehet/ előadni, hogy mit szeretnél).

Miután megbeszélted az ig.-val esetleg kérhetik, hogy kérvény formában nyújtsd be, hogy írásos nyoma is legyen.

A szüleid amúgy bele egyeztek? Mert lehet, hogy az ő hozzájárulásukat is kérni fogják a suliban.

Remélem a semminél azért többet tudtam segíteni.

2013. okt. 3. 23:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2013. okt. 4. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!