Mi van akkor, ha valaki fordítva születik?
Figyelt kérdés
Azt mondják,hogy azok akik úgy születtek,lesz az életükben egy különleges képességük,amire sosem számítanak.Igaz lenne?Vagy ti mit tudtok erről?És ki született még fordítva? Én nem érzem magamat különcnek a többiektől..állítólag a 100 ból 3 an születnek fordítva.2009. nov. 20. 22:53
2/8 anonim válasza:
valószínűleg farfekvésűek voltak magzatkorukban, és farral születtek
3/8 anonim válasza:
Ha a farfekvésre gondoltál,akkor nem igaz.Az öcsém így született és semmilyen különleges képessége nem volt,73 évesen halt meg.
4/8 anonim válasza:
Első vagyok.
Ha tényleg a farfekvésre gondolsz, akkor elmondom, hogy az én férjem úgy született és szerintem piszok jól gitározik, meg énekel, na meg az IQ-ja is magasabb az átlagnál, de nem hiszem, hogy emiatt lenne :)
5/8 anonim válasza:
És az öccse mikor halt meg 73 évesen?
6/8 anonim válasza:
Nekem anyukám született farfekvéssel,de nincsen különleges képessége.
7/8 anonim válasza:
Szerintem meg kellene kérdezned Cartment is!
8/8 anonim válasza:
Kérdezzük meg erről Hiro Nakamura t
vagy Sylart xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!