Hol/hogyan ismerted meg a legjobb barátod/barátnőd? És hogyan lettetek jóban?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is légyszi (:2009. nov. 20. 20:42
1/6 anonim válasza:
Én úgy ismertem meg a legjobb barátnőmet, hogy MyVIP-en küldött egyszer egy körlevelet, én meg aznap eléggé kivoltam, így visszaírtam neki, hogy "BAAMMEEG A KKVVAA KÖRLEVELEDD!!!" vagy valami ilyesmit... ^_^;;;;
Aztán visszaírt egész kultúráltan, hogy ő sem kér, mégis kap, de azért elnézést kér. És akkor lenyugiztam, visszaírtam neki, és akkor egész este elbeszélgettünk. Aztán kiderült -gondolom a sors fintoraként-, hogy ugyanabban a városban is lakunk. Ez volt cirka 3-4 éve. Azóta best friendek vagyunk ^^
16/L
2/6 anonim válasza:
36/N igazság szerint egy nagyobb társaságban meghalt az egyik fiatalasszony kisfia. nagyon felzaklatott a dolog, mert a kislányom pont annyi idős, mint a kisfiú volt. nem ismertem a hölgyet, de a temetésre elmentem, hogy részt vegyek az anyukatársam fájdalmában. legközelebb amikor ebben a baráti társaságban megláttuk egymást (velem voltak a gyermekeim), láttam, hogy elvonul. utánamentem, és bocsánatot kértem tőle, hogy felzaklattam, hiszen az én gyermekem él, elmondtam neki, hogy valójában el sem tudom képzelni a bánatát, felajánlottam neki, hogy elmegyek. nem engedte, szerintem udvariasságból, de végig az ujjainkat összekulcsolva fogtam a kezét. akkor barátkoztunk össze, azóta született még egy fia, és a mai napig rendszeresen tartjuk a kapcsolatot.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi (:
első=> xD
második=> uhh... ez szép ... :)
2009. nov. 24. 18:53
4/6 Ammarilys válasza:
én csak simán középsuliba ismertem meg,nemtom beszélgettünk,aztán már 3 éve legjobb bnők vagyunk :)
18/L
5/6 anonim válasza:
A legjobb barátnömet egy oldalon ismertem meg, amit nem említenék, az a lényeg hogy van egy ugyanolyan problémánk mindkettönknek. Mivel egy korban vagyunk, ezért felvettem msn-re. Elöször úgy tünt teljesen hogy nagyon sok barátja van és ezért nem is foglalkozna velem (mert nekem nem voltak addig barátaim és nehezen is ismerkedtem), már terveztem is hogy letörlöm és vége. Aztán véletlen behívtam egy másik beszélgetésbe öt is, és akik még ott voltak, miattuk kicsit beindult a beszélgetés és mi is megismertük egymást. Azután kiderült hogy nagyon sok a közös van bennünk és tökre jól kijövünk. Már nem emlékszek mikor volt ez de valahogy most van 1 éve hogy ismerjük egymást és nagyon boldog vagyok emiatt :)
6/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok
Az lemaradt hogy 15/L :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!