Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az rossz vagy jó dolog, ha...

Az rossz vagy jó dolog, ha szinte minden féle stílusú zenét szeretek?

Figyelt kérdés

Kezdve a 70es,80as évek jó kis retro disco-s zenéktől,a pop,hip-hop on át,a rock-ig.Nagyon szeretem a mai zenéket is,pl.Akon összes számát vagy Lady Gagától a Pooker Face,vagy David Guetta féle Sexy bitch,vagy Pitbull I know you want me-jét.De néha meghallgatok egy-egy komolyzenei művet is,általában olyat ami ismertebb,Mozart,vagy Beethoven,vagy Debussy.Egy-két olyan zene van amit nem bírok,pl.Marylin Manson stílusa nem jön be,meg ami nagyon "tuc-tuc".Szerintetek ez egy jó vagy rossz dolog?

15/l

2009. nov. 20. 20:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Mintha csak magamat látnám a szövegedben én is ilyen vagyok szerintem ez egyáltalán nem rossz dolog sőt.Én is meghallgatok régebbi zenéket(perzse vannak kivételek amik nem tetszenek de ilyenek vannak a mai zenékkel is).Mi ilyen nyitottak vagyunk a zenékre egyébként én élek halok a zenékért:D15/L
2009. nov. 20. 20:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Hű az megaciki. Ti nem csak egy stílust szerettek? Ki hallott már ilyet?

A viccet félre téve, mi mást lehetne erre válaszolni csimpánz IQ felett hogy nem, egyáltalán nem baj, egy ép és józan eszű ember olyan zenéket hallgat amilyenek tetszenek neki és nem amire "letette az esküt".:)

2009. nov. 20. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!