Girls und Panzer -hez hasonló anime?
Helo
Itt egy videó aminek a végén ott van hogy 2015.11.21. én jön ki elvileg a film vagyis mindjárt az már más kérdés hogy milyen gyorsan fordítják le.
https://www.youtube.com/watch?v=eHxZ9yYU3sw
Az előzőek után más újat nemtudok mondani csak azt hogy örülök hogy léteznek magyarok akik ugyanannyira szeretik ezt a sorozatot mint én.
zárójelesen mondom csak úgy feleslegesen ( hogy lehet hogy nehéz új dolgokat kitalálni ehhez az animéhez de én annak is örülnék ha mindig ugyanaz lenne a cél megnyerni a világkupát én szívesen elnézném sőt még ha néha katyusha nyerne azt se bánnám :D Lehetne vagy 50 része de jó lenne.... )
Na de nagyon eltértem szóval ennyi
Panzer vor!
Nekem is tetszett, várom a movie feliratot. :)
Hasonlónak talán a Kentai Collection-t tudnám említeni, bár ott a maguk a lányok a csatahajók. Érdekesen hangzik, de nagyon jó anime. :D
Ill. még a High School Fleet-et, a Sora No Woto-t és a Strike Witches-t ajánlanám, ami háborús jellegű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!