Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezen lánynevek közül melyik...

Ezen lánynevek közül melyik tetszik legjobban nektek?

Figyelt kérdés

Lindsay

Heidi

Kayla [Kéjla:DD...csak azért mondom mert a barátnőm nem tudta kiejteni:D]

Kristina

Brittany

Ashley

Könyvíráshoz kell a főszereplőhöz.

Melyik tetszik a legjobban?

2009. nov. 20. 18:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
5%
júúúj bármibe lefogadnám h cigány aki feltette a kérdést!! ilyen nyomorék neveket is csak a cigányok tudnak adni a gyerekeiknek ? Heidi ??? hol érzed magad ez nem amerika ember...
2009. nov. 20. 18:30
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

18:30 elolvastad te a kérdést????regényíráshoz kell a név...

amúgy ha cigány lenne akkor mi van????????

2009. nov. 20. 18:34
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem, de ha muszáj ezek közül, akkor Kristina, esetleg Brittany. A Kayla szerintem a legrosszabb, mert mindenki Kajlának fogja ejteni.
2009. nov. 20. 18:36
 14/22 A kérdező kommentje:

Bocs, nem vagyok se cigány se terhes:S

Többieknek köszi a tippeket!:) Gondolkozok még rajta.

18:28: misztikus témájú, hasonló a Twilight-hoz DE nem másolás! Csak annyi a hasonlóság, hogy ebben is lesz egy csöpp romantika, kisvárosban játszódik, egy misztikus erdővel... De a főszereplők nem vámpírok meg ilyenek. És amúgy is még minimum 4 év mire kiadhatom:D A főszereplő lány nagyon félénk, de ahogy összejön a főszereplő sráccal, feloldódik, aztán lesz benne harc meg minden... végén már mindenki csodálni fogja a suliban:D

[Mindenki felpontozva:)]

15/L amúgy

2009. nov. 20. 19:40
 15/22 A kérdező kommentje:
Ja és még ennek a fajgyűlölőnek, hogy azért adok angol neveket, mert fősulira szeretnék Angliába menni (laknak kint rokonok, anyáék is elengednének). És ott szeretném kiadni a könyvet, mert itt Magyarországon semmit nem ér.
2009. nov. 20. 19:42
 16/22 anonim ***** válasza:
Sztem a Brittany nagyon menő név és olvasva is személyiséget ad a főszereplőnek.
2009. nov. 20. 20:42
 17/22 anonim ***** válasza:

Hát amit az egyik válaszoló írt, nem rossz. Én Cameronnak nevezném.

De ha innen kell, akkor Brittany. Bár mindegyik borzalmas.. Miért nem keresel inkább valami különleges, szép hangzású nevet?

2009. nov. 20. 21:58
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok aki a sztorira kérdezett rá~ :)

Szóval, ilyen jellemhez nekem legjobban a Kristina illik, mármint ahogy elképzeltem a csajt... :D A Lindsay, Brittany, Ashley nekem ilyen nagyvárosi vagány csajszi fílinget hoz, emiatt nem voksolnék ezekre a nevekre. ^^" A Heidiről meg nekem mindig egy ilyen nagy mellű, hegyi falvacskában élő talán pultos, talán parasztlányka jut eszembe, akinek a legjobb barátai a tehenek... szóval érted. :D Valami rossz berögzülés lehet. XD

2009. nov. 21. 10:10
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszii :D Írjatok még.
2009. nov. 21. 18:06
 20/22 Zümy ***** válasza:

Ezek közül a Kristina illik szerintem legjobban a leírt lányra. De szerintem ezek is jók lennének:Caroline,Lydia,Muriel,Nataline,Grace,Ruby,Olivia,Rachel,Zoe,Emily,Emma,Madison

És sok sikert a könyvhöz:)Ha sikerült kiadni tuti elolvasom:P

2009. nov. 21. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!