Ezen lánynevek közül melyik tetszik legjobban nektek?
Lindsay
Heidi
Kayla [Kéjla:DD...csak azért mondom mert a barátnőm nem tudta kiejteni:D]
Kristina
Brittany
Ashley
Könyvíráshoz kell a főszereplőhöz.
Melyik tetszik a legjobban?
18:30 elolvastad te a kérdést????regényíráshoz kell a név...
amúgy ha cigány lenne akkor mi van????????
Bocs, nem vagyok se cigány se terhes:S
Többieknek köszi a tippeket!:) Gondolkozok még rajta.
18:28: misztikus témájú, hasonló a Twilight-hoz DE nem másolás! Csak annyi a hasonlóság, hogy ebben is lesz egy csöpp romantika, kisvárosban játszódik, egy misztikus erdővel... De a főszereplők nem vámpírok meg ilyenek. És amúgy is még minimum 4 év mire kiadhatom:D A főszereplő lány nagyon félénk, de ahogy összejön a főszereplő sráccal, feloldódik, aztán lesz benne harc meg minden... végén már mindenki csodálni fogja a suliban:D
[Mindenki felpontozva:)]
15/L amúgy
Hát amit az egyik válaszoló írt, nem rossz. Én Cameronnak nevezném.
De ha innen kell, akkor Brittany. Bár mindegyik borzalmas.. Miért nem keresel inkább valami különleges, szép hangzású nevet?
Én vagyok aki a sztorira kérdezett rá~ :)
Szóval, ilyen jellemhez nekem legjobban a Kristina illik, mármint ahogy elképzeltem a csajt... :D A Lindsay, Brittany, Ashley nekem ilyen nagyvárosi vagány csajszi fílinget hoz, emiatt nem voksolnék ezekre a nevekre. ^^" A Heidiről meg nekem mindig egy ilyen nagy mellű, hegyi falvacskában élő talán pultos, talán parasztlányka jut eszembe, akinek a legjobb barátai a tehenek... szóval érted. :D Valami rossz berögzülés lehet. XD
Ezek közül a Kristina illik szerintem legjobban a leírt lányra. De szerintem ezek is jók lennének:Caroline,Lydia,Muriel,Nataline,Grace,Ruby,Olivia,Rachel,Zoe,Emily,Emma,Madison
És sok sikert a könyvhöz:)Ha sikerült kiadni tuti elolvasom:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!