Németország és az Európai Unió közös programja?
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék egy bizonyos hirdetéssel kapcsolatban.
Nem tudom hogy a tartalma mennyire fedi a valóságot.
Két napja írtam a hirdetőnek, hogy küldjön egy ingyenes tájékoztatót,
de egyenlőre még nem kaptam semmi választ.
Talán mert az információt ingyen kértem? (Valószínűleg igen)
Viszont, ha van valami valóság alapja, akkor szívesen jelentkeznék a programra.
De ezt a hirdetőt inkább kikerülném, mert egy kicsit rossz érzésem van vele kapcsolatban.
Szerintem pénzt kér egy olyan információért, amihez ingyen is hozzá lehet jutni.
Szóval ha valaki esetleg információval tud szolgálni a programmal kapcsolatban, ( hol lehet jelentkezni, milyen feltételek mellet... stb) az kérem ossza meg velünk.
Köszönöm
Ez lenne a hirdetés:
Németország és az Európai Unió közös programjának keretében németországi hiányszakmákba keresünk olyan 18-35 év közötti fiatalokat, akik szívesen kezdenének új életet Németországban.
A német munkapiacon jelenleg a legégetőbb hiányszakmák a teljesség igénye nélkül következők:
-tetőfedő;
-kőműves;
-festő-mázoló;
-asztalos;
-hentes (itt a jelentkezés felső korhatára 40 év);
-pincér/pincérnő;
-fodrász;
-mezőgazdasági munkás (itt a jelentkezés felső korhatára 40 év);
-idősgondozó (itt a jelentkezés felső korhatára 40 év, 35-40 év közöttieknél elvárás a szakirányú elővégzettség).
Nem tudsz németül??? Nincs a számodra szimpatikus szakmához tartozó végzettséged???
A program keretében mindkettőt megszerezheted TÉRÍTÉSMENTESEN!!!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!