Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol találok neten "e-mail-társ...

Hol találok neten "e-mail-társat"?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm úgy találta meg élete legeslegjobb barátját,hogy regisztrált egy oldalon,és beszélgetett egy lánnyal,akivel e-mail cserélt,és azt mondta,hogy nagyon jó fej,már régóta e-maileznek.Szoktam látni számtech órán,amikor nézegeti amit a csajszi írt,hogy regényeket küldenek egymásnak.De az a legjobb benne,hogy az a lány ilyen 19 éves körüli a bnőm meg 14,és nagyon messze laknak egymástól.És elmondják fél életüket.Jó lenne mindenkinek egy ilyen barát,én is kiönteném a szívemet őszinte barátoknak,vagy tanácsokat kérnék és adnék,amit szemtől szembe nem lehet megtenni.
2009. nov. 19. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
ha gondolod, írhatsz nekem, én is örülnék egy ilyen barátnak(: v msn még jobb lenne (15/L)
2009. nov. 19. 21:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is írhatsz.
2009. nov. 19. 21:35
 3/9 A kérdező kommentje:
:] köszi nagyon aranyosak vagytok.De az igazat megvallva elég visszahúzódó vagyok,nem nagyon mernék kezdeményezni! de tényleg köszi mindenkinek! :]
2009. nov. 19. 21:57
 4/9 anonim ***** válasza:

szia!

ha tudsz angolul akkor a [link] oldalon nagyon jó levelezőtársakat találhatsz külföldön. én is igaz barátokra találtam akiknek még azt is el tudom mondani amit másnak nem.

2009. nov. 20. 08:34
 5/9 thedani ***** válasza:

Még levélben sem mersz kezdeményezni? Na ez nem jó. Na most megmondom mit kell csinálni. Az előző lányoknak írsz egyet hogy adjanak email címet és gyorsan írsz is nekik egy levelet. És a mai naptól megváltozol, nem leszel félénk, kicsit összeszeded magad. Néha valami nagyon nehezet kell tennünk hogy utána könnyebb legyen. Szóval mindent a célért, és a cél hogy merészebb legyél. Kezdheted is az írás :)

Tedd meg az első lépést és utána már visz a lábad :)

21\F V.Dániel

2009. nov. 20. 08:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem is van hasonlo sztorim. :) Iwiwen irtam egy lanynak, kb 4 eve mar lassan, hogy nincs-e kedve ismerkedni, mert tok sok kozos dolog van bennunk. Es azota tok jo bnok vagyunk, mi is mindig novellakat irunk egymasnak. :)

Amugy nekem is irhatna valaki, bar en mar idosebb vagyok. :)

18/l

2009. nov. 20. 10:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is 15 éves lány vagyok, nagyon örülnék egy ilyen e-mail-társnak. :) Szóval ha gondolod írhatsz nekem is, vagy írok én neked, ha félénk vagy. :D
2009. nov. 20. 18:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Szó nincs itt kezdeményezésről :-) Nyugodtan írj csak, nincs abban semmi.
2009. nov. 20. 20:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,nagyon kedvesek vagytok!
2009. nov. 20. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!