Önéletrajzzal kapcsolatos kérdés?
Azt a házit kaptuk hogy úgy írjuk meg az önéletrajzunkat mintha már sokkal idősebbek lennénk és már lenne diplománk meg minden.
Mivel amúgy is vonz a tanári pálya ezért azt szeretném írni. De nem értem ezt a szakirány mellékszakirány dolgot.Valaki tudna segíteni? Azt hogy írjam le hogy pl. Szegeden vagy Debrecenben tanultam Angol és földrajztanárnak?
Előre és nagyon köszönöm!
16/L
Ha valakinek több év szakmai gyakorlata van, nem az a lényeg, hogy milyen mellékszakirányon végzett. Egyszerűen le kell írni az iskolát és a végzettséget.
Ma az is kevés, hogy ha leírod milyen feladatokat láttál el. Persze azt is le kell írni, de leendő munkáltató az eredményekre kíváncsi. Azt kell bemutatni, hogy mivel tűnsz ki a többiek közül.
Például egy angol tanár esetében :
Diákjaim az elmúlt 3 évben 5 országos angol versenyre jutottak el és 2 első díjat szereztek.
Osztályom tanulóinak 40%-a sikeres középfokú nyelvvizsgát tett.
Pont ez az amerikai stílus amit leírtam.
A munkaerőd egy árucikk amit el kell adni. Az árut pedig reklámozni kell. A reklám az önéletrajzod. Ha jó a reklám megveszik az árut, tehát lesz új állásod.
a könyvbeli példában úgy van hogy Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi Kar Szakközgazdász Marketing szakirány, Marketingkommunikáció mellékszakirány
egy tanár esetében ezt hogy írom le?
én csak erre vagyok kíváncsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!